Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szex közben bejön nektek vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex közben bejön nektek vagy zavaró egy lány testén a kisebb motívumú tetkók?

Figyelt kérdés

Van a gerincem mentén egy apró betűkből álló angol szövegű felirat,van 1-1 kisebb ábra a popsim jobb felén,a bal cicim alatt,még egy kisebb felirat a jobb combom tetején,a jobb csuklómnál is van 1 kisebb ábra.

Mostanában készültek ezek és azóta voltam nyaralni meg utazok is még a nyáron pár helyre így érdekel hogy mennyire jön be vagy kevésbé a fiúknak ha szexre kerül sor?

2023. júl. 2. 18:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
89%
Nagyon bejon, megkonnyitik felismerni a konnyen kaphato lanyokat, tudod, az a tipikus rbanc "rendszam".
2023. júl. 2. 18:57
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Szex közben szerintem teljesen mindegy, hogy van-e rajtad tetkó vagy sem. A tetoválás pedig alapból valakinek tetszik valakinek nem, van akinek jól áll van akinek nem.
2023. júl. 2. 19:21
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen mindegy, hogy milyen tetkóid vannak, az alakod ezerszer fontosabb annál, hogy egyáltalán vonzó vagy e?
2023. júl. 2. 19:24
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Abszolút nem érdekel ha már széttetted a lábaid.
2023. júl. 2. 20:10
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Lány vagyok és nekem is van pár tetkóm. Soha nem gondolkodtam azon, hogy ez zavarja-e a pasit szex közben. Akivel már ott tartok, az előtte is láthatta őket, szóval ha zavarná, már kiderült volna jóval korábban.

Ha nem fogad el így, akkor nem egymást keresitek, kész.

2023. júl. 2. 20:57
 6/11 anonim ***** válasza:
69%
Nekem bejön ha egy csaj szépen ki van hímezve.Mondjuk a méret nálunk egy kicsit más skálán van. Nekem is és a feleségemnek is a legkisebb tetkója az újszülött lányunk talplenyomata.
2023. júl. 2. 21:28
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Én undorodom ettől
2023. júl. 2. 21:34
 8/11 anonim ***** válasza:
Semleges. Amúgy nézz már szét a strandon kb. minden 2., 3. emberen már van valami.
2023. júl. 2. 22:31
 9/11 anonim ***** válasza:
Undorítónak tartom és nem kellene a csaj.
2023. júl. 3. 05:30
 10/11 anonim ***** válasza:
Álomnő nekem, akinek van tetoválása, piercingje. Sok is lehet ;)
2023. júl. 3. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!