Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Heti 2 anális szex okozhatja ezt?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Heti 2 anális szex okozhatja ezt?

Figyelt kérdés
Egy barátom lakásában lakom főiskola alatt és fizetésnek heti két alkalmi anális szexet beszéltünk meg. Természetesen védekezünk. Mostanában,egy év után arra lettem figyelmes, hogy nehezen tudom visszatartani a szellentést, azaz vissza tudom csak sokkal nagyobb erőfeszítéssel. Okozhatja ezt az anális szex? Hallottam már olyat hogy elfárad az izom a fenekemben ha túl gyakran csinálom, de nem tudom mi számít túl gyakorinak. 21L

2023. aug. 12. 18:55
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

Én is.

De gyakorlatban nincs így...

Nem fárad el az izom ilyen hamar pláne 1 év alatt

2023. aug. 13. 11:52
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Nincs olyan izom, ami attól megy tönkre, ha használnák.

Le lehetne már számolni végre ezzel a városi legendával. Ha így volna, a melegek kollektíven pelenkában járnának. Legyen már kettőnél több IQ, csak ennyi.

2023. aug. 13. 12:25
 23/25 anonim ***** válasza:
0%

[link]

Van összefüggés márpedig, sajnálom seggtúrók.

2023. aug. 13. 12:46
 24/25 anonim ***** válasza:

De nem 1 év alatt.

Gondolkozz már!

A melegek akik napi szinten csinálják tizen éve akkor azokból kiesik a szar?

2023. aug. 13. 13:38
 25/25 anonim ***** válasza:
Belőle se esik ki a szar csak kicsit inkontinens a gázzal.
2023. aug. 13. 13:45
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!