Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Heti 2 anális szex okozhatja ezt?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Heti 2 anális szex okozhatja ezt?

Figyelt kérdés
Egy barátom lakásában lakom főiskola alatt és fizetésnek heti két alkalmi anális szexet beszéltünk meg. Természetesen védekezünk. Mostanában,egy év után arra lettem figyelmes, hogy nehezen tudom visszatartani a szellentést, azaz vissza tudom csak sokkal nagyobb erőfeszítéssel. Okozhatja ezt az anális szex? Hallottam már olyat hogy elfárad az izom a fenekemben ha túl gyakran csinálom, de nem tudom mi számít túl gyakorinak. 21L

2023. aug. 12. 18:55
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
1 évig minden héten rendesen meg is volt a 2?
2023. aug. 12. 18:57
 2/25 anonim ***** válasza:
53%

Igen, okozhatja.

Meleg a barátod hogy szarban szeret turkálni?

2023. aug. 12. 18:57
 3/25 A kérdező kommentje:
Úgy általában minden héten megvolt. 1-2 hét kimaradással. Nem, nem meleg, egyszerűen szeretjük.
2023. aug. 12. 19:04
 4/25 anonim ***** válasza:
57%
Majd a pelenkát is megszereted pár év múlva :D
2023. aug. 12. 19:05
 5/25 anonim ***** válasza:
62%
Egyáltalán nem baj! Néha 3 havonta tarts két hét szünetet és nem lesz baj! Engem öklözni is szoktak és akkor szokott ez előjönni nálam. 1-2 hét szünet után teljesen elmúlik.
2023. aug. 12. 19:10
 6/25 anonim ***** válasza:
72%
Máris esti mese idő van?
2023. aug. 12. 19:11
 7/25 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez komoly. De miért nem csináljátok akkor már normálisan hüvelybe? Vagy félted a szüzességed?

Egyébként igen, tönkreteheti a záróizmokat, az nem arra van kitalálva.

2023. aug. 12. 19:12
 8/25 anonim ***** válasza:
100%

Ez kamu ..

Én is voltam főiskolás

Voltam szar helyzetben is

De azért nem annyira h bele menjek olyanba h héti 2x Seggbe nyomjanak lakhatásért cserébe.

2023. aug. 12. 19:27
 9/25 anonim ***** válasza:
79%

A kérdés persze kamu szexfantázia, de hogy másokat ne tévesszen meg: nem.

Mi öt éve naponta legalább egyszer, de inkább többször análozunk. Semmit sem okozott.

2023. aug. 12. 22:27
 10/25 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom kakilni is heti 1-2 alkalommal szoktál, mert az kb ugyúgy veszi igénybe a záróizmot....

Nem, nem lehet tőle, a pelenkás hülyegyerekkel meg nem kell foglalkozni. Sima anális szextől nem lesz semmi bajod, az ölyan extrémektől lehet, mint tágítás, ökölszex, extrém dildók gyakori használata.

2023. aug. 12. 23:12
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!