Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Heti 2 anális szex okozhatja ezt?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Heti 2 anális szex okozhatja ezt?

Figyelt kérdés
Egy barátom lakásában lakom főiskola alatt és fizetésnek heti két alkalmi anális szexet beszéltünk meg. Természetesen védekezünk. Mostanában,egy év után arra lettem figyelmes, hogy nehezen tudom visszatartani a szellentést, azaz vissza tudom csak sokkal nagyobb erőfeszítéssel. Okozhatja ezt az anális szex? Hallottam már olyat hogy elfárad az izom a fenekemben ha túl gyakran csinálom, de nem tudom mi számít túl gyakorinak. 21L

2023. aug. 12. 18:55
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
0%

Jövő héttől heti 3 anál és utána orál is lesz! Emeltem a lakbért.

Üdv Béla

2023. aug. 12. 23:48
 12/25 anonim ***** válasza:
0%
9 gondolom te vagy a férfi. A nő nyilván méltóságból nem fogja bevallani hogy igen is kicsúszik a fing és be tud csurranni a fos.
2023. aug. 13. 05:50
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Mi is rendszeresen csináljuk asszonykával évek óta. Ahogy 9-10 írta eddig még semmi negatív hatást nem tapasztaltunk.
2023. aug. 13. 07:25
 14/25 anonim ***** válasza:
56%

Nevetséges, hogy már az is egy "barát", aki hetente seggbe basz. Mi lesz a következő? Egy "barát", akinek leszülnek, és hétvégente jön a gyerekekért?

És közben van csaja, vagy mi van?

Mert ha van, akkor az azért gáz, ha meg nincs, akkor az sem vet túl jó fényt az análbarátra.

2023. aug. 13. 07:35
 15/25 anonim ***** válasza:
Ha fizetnék neked, akkor vwlem is kipróbálnád?
2023. aug. 13. 07:58
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

A sima izomszövet nem tud elfáradni (az csak a haráncsikolt izomszövetre jellemző), és a belső szerveknél sima izomszövet van.

Dolgoztam pár évet idősek otthonában, és beszéltek a szexről is (mint régi szép idők emléke...) és aki rendszeresen 30-40 évig csinálta az anált ott neki sem voltak végbélzárási gondjai. Szóval ez az érv csak ilyesztegetés. Persze ha extrém dolgokat csinálsz abból lehet baj, de valószínűleg nem öklözéssel vagy nagy dildókkal kezdesz.

2023. aug. 13. 08:29
 17/25 anonim ***** válasza:
8, teljesen mások a mai 18 évesek.
2023. aug. 13. 09:55
 18/25 anonim ***** válasza:
0%
Dugasd csak a seggedet. Hamarosan a sz@r is peregni fog belőled.
2023. aug. 13. 11:08
 19/25 anonim ***** válasza:
Nem esik le nektek hogy egy unatkozó troll??
2023. aug. 13. 11:16
 20/25 anonim ***** válasza:
Az az igazság, hogy akármilyen kamunak tűnik, én simán eltudom képzelni ennek a generációnak a nő tagjairól az ilyet.
2023. aug. 13. 11:48
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!