Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk,hogy reagálnátok ha egy idegen jó csaj megszólítana,hogy "Gyere édes,nyald ki a pucim"?
Figyelt kérdés
2023. aug. 11. 20:04
11/18 eznemlényeges válasza:
Ha tényleg az esetem és pont nincs jobb dolgom, akkor talán még bele is megyek a dologba, persze ha viszonzásként kapok valamit.
De nagy valószínűséggel furán néznék rá és elmennék tőle.
12/18 anonim válasza:
Kaptam már ilyen ajánlatot. Útszéli, "hivatásos barátnő" volt az illető. Nem éltem a lehetőséggel!
De ha ismerős lenne a lány, és kölcsönös lenne a szimpátia akkor élnék a lehetőséggel! Főleg ha szopással viszonozná is!
13/18 anonim válasza:
Erre varok! Mit szolnak, hat ha szimpi akkor az hogy: Gyerunk! F.
14/18 anonim válasza:
Ha utcán, napi frusztráció közben kap el, akkor lehet, hogy azt gondolnám, "mit akar ez b+". Na meg persze hol és mikor?
15/18 anonim válasza:
Szeretek nyalni. Élvezésig de nem mindegy kinek! F.
16/18 anonim válasza:
"Bocsi, de nem. Van barátnőm."
17/18 anonim válasza:
Könnyen nem mennék, illetve, csak, ha együtt zuhanyzunk, és be is tehetem neki..
18/18 anonim válasza:
Ha bejön a csaj akkor még a segge lyukat is kinyanam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!