Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgytársaim, kinyalatnátok magatokat egy gyógyfürdő kabinjában, egy idegen férfival?
Fiatal lány koromban erre vágytam, de sajnos akkor a szüleimmel nyaraltam és édesanyám mindig figyelte, hogy hol vagyok és mit csinálok.
Most már ötvenes vagyok, néha egyedül megyek a fürdőbe és eszembe jutottak ezek a gondolatok, hogy milyen is lenne...
Csak én vagyok ilyen vagy más nőnek is vannak hasonló vágyai?
Ezek..? Szüzek vagy folyásosak, vagy simán ocsmányak (kövérek, belterjesek stb).
Egy vak komondor se nyalná ki őket 🤣
Engem izgatna nagyon, szóval igen.
47N
Sokan írtak privát üzenetben és kérdezték, miért nem valósítom meg.
Ez nem olyan egyszerű.
A fiatalok könnyen ismerkednek. Idősebb korban ez nehezebben megy. A férfiak nagy része már házas, ritkán mennek egyedül a fürdőbe. Ha egyedül jön mégis valaki, nem tudhatja, hogy én egyedül vagyok-e. Nincs bátorságuk oda jönni és ismerkedni, mert nem tudják van-e férjem és ott van-e a közelben.
Én pedig nem vagyok egy kezdeményező típus.
És végül a kölcsönös szimpátia is szükséges.
Ezekben a cikkekben nem írnak, hogy átvihető egyik helyről a másikra, csak leírják, hogy milyen a herpesz két típusa:
Itt viszont írnak arról, hogy átmehet a szájról a nemi szervekre orális szex esetén:
"Is there a link between genital herpes and oral herpes?
Yes. Oral herpes caused by HSV-1 can spread from the mouth to the genitals through oral sex. This is why some cases of genital herpes are due to HSV-1."
Van-e kapcsolat a nemi szervi herpesz és a szájherpesz között?
Igen. A HSV-1 által okozott szájherpesz orális szex útján terjedhet a szájból a nemi szervekre. Ezért a nemi szervi herpesz egyes esetei a HSV-1 miatt alakulnak ki.
deepL fordító
7-es és 9-es:
A háziorvos egyszer elmondta, hogy a legtöbb ember szervezetében benne van a herpesz vírus, legalább az emberek 80-90%-ban. De csak akkor vannak tünetek, ha a vírus aktiválódik. Például, legyengül valakinek az immunrendszere.
Valakiben megvan a hajlam arra, hogy rendszeresen, gyakran aktiválódjon, egy másik emberben ugyanakkor soha nem aktiválódik, nem okoz panaszokat.
Erről azért beszélgettem a háziorvossal, mert édesanyámnak rendszeresen kiújult a tünete, de édesapámnál is gyakori volt. Gyógyszert írt fel nekik.
Kérdeztem, hogy nekem miért nincs soha?
Azt mondta, hogy ha a szüleimnek ilyen gyakran van, akkor az én szervezetemben is nagy valószínűséggel ott van a vírus (ez egy életre szól, nem lehet kiirtani), de az én szervezetem nem érzékeny rá, ezért szinte biztos, hogy ha eddig egyszer sem jelentek meg a tünetek, nem aktiválódott, akkor nálam nem is fog.
Ugyanezt mondta a nemi herpeszre is, hogy elég egy partner, akinek a szervezetében ott van a vírus, máris örökre átadta neked is. Viszont kevés emberben aktiválódik úgy, hogy panaszokat is okozzon.
Visszatérve a szüleimre, fiatalok voltak, amikor megismerkedtek és egész életükben hűségesek voltak egymáshoz, nem szexuális úton szerezték az ajak herpeszt. Vagy valamelyiküket a saját szülője fertőzte meg (belekóstol az ételbe, amit neked főzött, közös törölköző, evőeszköz) vagy akár éttermi kajákkal (nem tudod ki kóstolt bele, lehet hogy pont be volt gyulladva a herpesze és belenyalt a kajádba, mielőtt tálalta).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!