Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Petting közben pukkadozó hangokat ad ki a vaginám. Nagyon ciki. Mit lehet tenni?
Utána olvastam, és állítólag ez normális, hiszen ujjazás közben (mi esetünkben) a levegő beáramlik és beszorul. A párom azt mondta, ne foglalkozzak vele (ő a tapasztaltabb, én még szűz), de engem ez feszélyez, mert olyan, mintha lepukiznám, közben meg nem... És én így utána nem tudom élvezni, rágörcsölök.
Hogy tudnám ezt a feszélyezettség érzését leküzdeni? Van olyan pozíció, amiben kevésbé adhat ki ilyen hangot?
Fejben kell leküzdened, de igen fizikailag ez teljesen normális. Megkérdezhetem hány éves vagy amúgy? Mert remélhetőleg egyébként ahogy öregszel rájössz, hogy ez nem ciki, főleg ha a másik is mondja, hogy oké, ne parázz.
Ne foglalkozz a hanggal, ne arra koncentrálj. Esetleg ideiglenesen kapcsoljatok kis zenét aláfestésnek ami elnyomja ezt a hangot, de hosszú távon mindenképp az a jó ha fejben rendbe rakod.
Egyébként ajánlom a Hormonmentes youtube csatornát és Hevesi Kriszta videóit, ők beszélnek nagyon sok fontos dologról a szexualitás illetően amik edukációs jellegűek és MINDENKINEk kéne tudni róla.
Nem kell foglalkozni vele
Ellene nem tudsz tenni
Szex közben is előfordul
Mikor először hallottam ilyet nagyon meglepett, csak ott én voltam a srác, és a csaj volt tapasztalt. Nem éreztem problémásnak, csak gáznak, hiszen gáz jött ki, még ha csak a levegő is😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!