Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves kortól lesz ciki?
Egyáltalán nem ciki.
Csak arra a férfire tartozik, akivel kapcsolatba kerülsz, és szóba kerül köztetek, hogy szexelni akartok egymással
csak az ciki amit te is annak érzel
mindig ezt mondom magamnak és másoknak is
amilyen birkák az emberek én meg csak azért is szeretek ocsmánykodni főleg bekarmolva
Nem csak te vagy ezzel egyedül. Nekem nem volt se barátnőm, se csók, se szex. Nyilván tudom milyen rossz érzés lehet neked is.
23/F
Én sem gondolom, hogy 19-20 évesen ez ciki lenne. Sőt, szerintem egyáltalán nem is ritka. Én is elég későn vesztettem el, valahogy így alakult. Mondjuk azóta behoztam a lemaradásom 😄
40F
Hidd el, hogy ebben nincsen semmi ciki. Miben lennél jobb, ha már 15 (vagy előbb) elvesztenéd? Ugyanaz az ember maradsz szerintem. És másoknak szerintem abszolut semmi köze ehhez a dologhoz. Ha te majd szükségét érzed a dolognak, akkor tenni is fogsz érte, addig pedig ne törődj mások véleményével ebben az ügyben. 😊
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!