Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hány éves kortól lesz ciki?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány éves kortól lesz ciki?

Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok majdnem 20 és eddig még semmilyen kapcsolatom nem volt. Se szex, se csók, semmi. Ez már ciki? Vagy nem számít?

2023. júl. 24. 11:43
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
96%
Nem ciki. Le kell tojni mások véleményét. Ha meg rákérdeznek, tedd azt, amit a kortársaid jó része: hazudj!
2023. júl. 24. 11:45
 2/16 anonim ***** válasza:
97%
Nem ciki.
2023. júl. 24. 11:45
 3/16 anonim ***** válasza:
98%
Egyáltalán nem ciki! Ne foglalkozz az esetleges negatív véleményekkel. Ha tudnád hány pasi az ismeretségi körben nem volt még nővel 30 előtt... Ezek nem számítanak.
2023. júl. 24. 11:51
 4/16 anonim ***** válasza:
77%
Amíg meg nem nősültem, engem is le - fatökűztek a kollégák. Állandóan a csajokat néztem és sóvárogtam, de nem mertem megszólítani senkit.
2023. júl. 24. 11:56
 5/16 anonim ***** válasza:
94%

Egyáltalán nem ciki.

Csak arra a férfire tartozik, akivel kapcsolatba kerülsz, és szóba kerül köztetek, hogy szexelni akartok egymással

2023. júl. 24. 12:39
 6/16 anonim ***** válasza:
93%

csak az ciki amit te is annak érzel

mindig ezt mondom magamnak és másoknak is

amilyen birkák az emberek én meg csak azért is szeretek ocsmánykodni főleg bekarmolva

2023. júl. 24. 12:45
 7/16 anonim ***** válasza:
94%

Nem csak te vagy ezzel egyedül. Nekem nem volt se barátnőm, se csók, se szex. Nyilván tudom milyen rossz érzés lehet neked is.

23/F

2023. júl. 24. 14:00
 8/16 anonim ***** válasza:
94%

Én sem gondolom, hogy 19-20 évesen ez ciki lenne. Sőt, szerintem egyáltalán nem is ritka. Én is elég későn vesztettem el, valahogy így alakult. Mondjuk azóta behoztam a lemaradásom 😄

40F

2023. júl. 24. 15:17
 9/16 anonim ***** válasza:
95%

Hidd el, hogy ebben nincsen semmi ciki. Miben lennél jobb, ha már 15 (vagy előbb) elvesztenéd? Ugyanaz az ember maradsz szerintem. És másoknak szerintem abszolut semmi köze ehhez a dologhoz. Ha te majd szükségét érzed a dolognak, akkor tenni is fogsz érte, addig pedig ne törődj mások véleményével ebben az ügyben. 😊

21/L

2023. júl. 24. 16:36
 10/16 anonim ***** válasza:
95%
41 vagyok, 0 kapcsolatom volt eddig. Nem ciki, nincs törvénybe iktatva semmi sem.
2023. júl. 24. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!