Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lánynak hány éves kortól nem ciki, ha már nem szűz?
Figyelt kérdés
2020. dec. 16. 19:38
2/9 anonim válasza:
Szerintem nincs olyan, hogy ciki. Sokkal jobb egy olyan emberrel elveszteni mondjuk 25 évesen, aki szeret és törődik veled, mint 18 évesen egy olyannal, aki az aktus után pár hétre lelép.
3/9 anonim válasza:
Fussál neki még egyszer a fogalmazásnak...
5/9 anonim válasza:
Ez nagyon emberfuggo :D ilyen sztem nincs. Magadat nezd, ne masokkal probalj osszehasonlitani, csinald ugy ahogy neked a legjobb. 19F
6/9 anonim válasza:
Ki a faxra tartozik a lányon kívül? Azé' remélem legalább volt annyi esze hogy védekezzen.
7/9 anonim válasza:
Aki kritizálni akar miatta az úgyis fog akár 15-t mondasz akár 20at akár a kettő közöttit, úgyhogy ha rám hallgatsz engedd el
A lényeg hogy mentálisan állj rá készen, innentől meg ne hagyd hogy befolyásoljanak, a te tested, te tudod, neked kell együttélned a döntéseddel bárhogy is határozol
Szerintem egyébként a legtöbben 15-17 éves korukban esnek túl rajta, de természetesen ismerek több olyan embert is akinek vagy ez előtt vagy ez után sikerült
8/9 A kérdező kommentje:
Gondolom azért 14 évesen még nem nagyon kéne?
2020. dec. 16. 21:18
9/9 anonim válasza:
Hogy mikor jött el az idő azt csak te tudhatod
Biztos van aki azt fogja mondani rá hogy ne mert még túl fiatal
Ha kész vagy rá mentálisan és az akarás mögött van tudás is (fogamzásgátlók, nemi betegségek, női ciklus, első alkalmas tanácsok) akkor hajrá
Ha úgy érzed nem, akkor meg ne hagyd magad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!