Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem ciki 50 éves szüz lánynak lenni?
Figyelt kérdés
Érzelem nélkül sokkal rosszabb szexelni szerintem.2020. júl. 16. 18:13
1/10 anonim válasza:
Az a ciki, amit te annak gondolsz.
Ha te így elégedett vagy az életeddel, akkor nem az.
2/10 anonim válasza:
Nem, dehogy is....inkább egy pókhálós vaginw, mint egy jó k.ufírc. Igazad van.
3/10 anonim válasza:
Akinek tartogatod magad már 3 gyereke van és boldog házasságban él 25 éve.
4/10 anonim válasza:
Nem igazán hiszem, hogy az vagy.
5/10 anonim válasza:
Ha 50 évig nem találtál senkit aki megütötte volna a mércét akkor ott van baj, és nem a hapsikkal.
6/10 anonim válasza:
Hát 50 évesen már nem vagy lány... ha ilyen hülye / válogatós voltál eddig akkor ez már a te bajod. Elb.sztad az életed az egyik legjobb dologról mondtál le az életben + a gyermekvállalás öröméről, így jártál. Mindenkinek joga van úgy elb.szni az életét ahogy akarja.
7/10 anonim válasza:
Az már nem ciki, hanem szánalmas. Bár nem lehet tudni, hogy miért történt így az élete.
9/10 anonim válasza:
Az a ciki, ha lánynak nevezi magát, 50 évesen már rég nő.
Ha 50 évesen valaki szűz, akkor neki biztos nem ciki, beletörődött, elfogadta, vagy önként választotta ezt.
10/10 anonim válasza:
Én egy 50 éves srác (fiatalember) vagyok, és én is szűz vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!