Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hány éves kortól ciki egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány éves kortól ciki egy lánynak, hogy nem látott, fogott péniszt?

Figyelt kérdés

2020. okt. 4. 13:54
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
12%
Hát, úgy 17-18.
2020. okt. 4. 13:55
 2/16 anonim ***** válasza:
78%
Az soha semmilyen életkorban nem ciki, nem hiszem hogy attól kevesebb lenne, mint bárki más.
2020. okt. 4. 13:57
 3/16 anonim ***** válasza:
18%
kb. 18-tól.
2020. okt. 4. 13:57
 4/16 anonim ***** válasza:
80%

Nem ciki!!

Ráér azzal 20 évesen is!

2020. okt. 4. 14:02
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Vannak olyan hölgyek akik soha életükben nem fogják meg.
2020. okt. 4. 14:06
 6/16 Noren1989 ***** válasza:
85%
35fele.
2020. okt. 4. 14:22
 7/16 anonim ***** válasza:
20%

Rövid válasz: 20éves kortól jobb ha van az életedben farok

Azzal mit csináljon a kérdező hogy van olyan nő aki életében nem fogott farkat? Mekkora válaszok vannak itt. Minden élménnyel több az ember, Tehát ha nem él át nagy szexeket akkor kevesebb. Aki ezt nem látja be még nem élt igazán. Nem csak a szexre kell gondolni ha élményről van szó. Lehet siker a munkában, vagy világot látott, vagy 2 gyereke is született már vkinek, Sportoló, vagy Zenész, Vagy csak van néhány nagyon jó haverja akikkel jól elvan. Az élménnyel több lesz az ember.

Viszont ha vki sokminden jót átélt az könnyen felvág az életteleneknek ugyebár. Easy Win azokkal szemben akiknek üres az élete. Ezzel bizony lehet cikizni. Mert ha egy üres emberrel megértetik egyszer hogy sokkal szarabb élete van az neki rosszul esik. A másik oldalon meg azért érteti meg a "király" gyerek a rosszabbikkal, mert neki jól esik büszkélkedni vele... Ez van. Ha egy nap heti 5-10x szexel nagyon jókat annak nyilván jobb :D mint annak aki 25évesen szűz és kutyát tart hogy vki ránézzen otthon. Aki szerint nem számít hogy egy ember szexel vagy nem azoknak mindegy hogy üres kiflit esznek folyton a helyett hogy raknának bele vajat, szalámit, sajot, szószt...

29f

2020. okt. 4. 14:26
 8/16 anonim ***** válasza:
77%

Egyáltalán nem ciki.

Elég sok pasi köpköd attól, hogy olyan punciba tegye a farkát, amiben már sokan jártak előtte.

Manapság inkább kincsnek számít egy olyan nő, aki nem adta oda magát divatból valami közönséges bunkónak.

Ne szégyelld, akárhány éves is vagy. Ez inkább tiszteletre méltó.

2020. okt. 4. 14:40
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Gyere, fogd meg :D Amúgy maga a pénisz fogás nem jelent semmit :D Szerintem 20 évesen elveszteni a szűzességed egy komoly kapcsolatban sokkal jobb, mint 14 évesen fiúról fiúra mászni...:) Nem tudom hány éves vagy, de ne aggódj, nem vagy lemaradva semmiről ;) 23f
2020. okt. 4. 16:25
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Én 18 éves vagyok. Még nem láttam élőben és nem is fogtam. Kicsit én is félek attól, hogy mennyire vagyok gáz, de itt van pár ember, aki úgy gondolja, hogy ebben a korban már gáz, szóval...
2020. okt. 4. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!