Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből lehet sejteni, hogy valakivel jó lesz-e a szex? Vannak ilyen biztató jelek?
Figyelt kérdés
2023. aug. 11. 15:20
4/15 anonim válasza:
Ha a flört jó vele. A táncot szokták még mondani, de abban csalódtam már bőven.
5/15 anonim válasza:
Egy biztos, ha reklámozza magát, hogy ő jó ebben vagy abban az nem jó jel. Ha semmi huncut erotikus megjegyzése sincsen akkor sem lesz jó vele az ágyban. A többiekkel már lehet jó a szex :) F.
6/15 anonim válasza:
Ha figyelmes !
Akkor szexben is figyel a tested minden rezdülésére, nem siettet, nem kapkod.
7/15 anonim válasza:
Én is a figyelmességet mondanám. Engem a párom ezzel fogott meg és az ágyban sem kellett csalódnom, kiváló szerető. ☺
És igen, sok pasi nagyon rossz az ágyban. Nekem több rossz élményem volt, mint jó, kb. 2 pasival élveztem igazán, abból az egyik a mostani párom, a másik csak szexkapcsolat volt.
8/15 anonim válasza:
Én a csókból tudom. Ha az szenvedélyes, a szex is az lesz. Ha a nyelve a számban olyan, mint a döglött hal, a szex is olyan lesz.
9/15 anonim válasza:
Én a konyhában vagyok jó. Szeretek főzni😁
10/15 anonim válasza:
Fú, olyan lehet, hogy valakivel nem jó, mikor előtte nagyokat kuncogtok, összecsillogtok, bizseregtek? Az hogy lehet nem jó?
Ha meg ez nincs, azaz nincs kémia, minek nekiállni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!