Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Volt már olyan, hogy pusztán érdekből kielégítettetek, vagy lefeküdtetek valakivel?
Talán annyira nem megbotránkoztató, de egyszer a barátom nem akart elvinni egy barátnőmhöz, azt mondta menjek gyalog, és fölajánlottam neki, hogy ha elvisz, akkor megdughatja a popsim, és utána még be is kapom. Egyből belement, de szájba nem engedtem. Ennyi.
Kicsit azért más, mint amire te gondolsz kérdező, de egy ilyenem volt. Illetve olyan sztorikat (legendákat) én is hallottam, hogy vannak lányok, akik nem tudják fizetni az egyetemet, vagy az albérletet, ezért odadobják magukat, és konkrétan belemennek abba, hogy megdugják őket. Sajnos ez van. Nem tudom, hogy ezek igazak e, bááár...
Ez is teljesen idevágó, mert érdekből tetted.
Az volt az első alkalom, hogy kipróbáltad popsiba?
Tudsz adni linket?
Na de viccet félretéve ne gondold hogy ez annyira általános.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!