Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mi miatt alakul ki erős vágy 1 konkrét nő iránt?
Figyelt kérdés
Mitől vágyódtok? Illat mozdulat hang mosoly?2023. aug. 6. 21:54
11/19 anonim válasza:
5. Csatlakozom hozzád!
Egyebek mellett meg ezerszer inkább egy ribi legyen a párom mint egy hideg és frigid nő. Mindkét irányból van tapasztalatom.
12/19 anonim válasza:
Mosolya kisugárzása természete
13/19 anonim válasza:
Nekem kell valami vibrálás szerű dolog.Az illat is sokat számít!. Lehet nagyobb mértékben a kémia számít talán. Legyen szexuális kisugárzása és tiszta legyen.
Jókedéjű és vidám hölgyeket szeretem. Alkatra nincs ideám.
14/19 anonim válasza:
Tetszhet a szimpatikus inteligens arc, viselkedés, még ha az alkat csak átlagos is, de tetszhet csak a brutál jo test is.
15/19 anonim válasza:
Ha gyönyörű hangja van. Ha nagyon jó az illata. Ha gyönyörű lába van. 😋
16/19 anonim válasza:
Nekem ha megfog minden amit látok rajta, ez a teljes összkép amire gondolok, akkor ahhoz nagyon vonzódok. Persze ehhez kell a kölcsönösség is, mert anélkül csak hiú ábránd marad. Sajnos ez egyre többször van így, mert a nőknek nagyobb a nívó! Nekik csak a teljesen tökéletes felel meg!
17/19 anonim válasza:
16 os, az utolsó mondatot cáfolom! Akkor még nem találtad meg az igazit, aki magad miatt szeret és elfogad olyannak amilyen vagy😀
18/19 anonim válasza:
Én is cáfolom mert tökéletes vagyok, de jelenleg mégis csak egy alkalmi kapcsolatom van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!