Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mi miatt alakul ki erős vágy 1 konkrét nő iránt?
Miért alakul ki egy adott ételre történő vágy? Ez az ami mindenkinél egyénfüggő s ami igaz lesz egy emberre az nem lesz feltétlenül igaz egy másikra.
Általánosságban sok mindenkire igaz viszont: csinos, vonzó, jófej, nyitott, vidám, mosolygós, odaadó (nem flegma, nem nagyképű) az adott nő. Ja és a szexben pont az a kedvence mint az adott pasinak :) Na eme tulajdonságokkal már kb. a pasik 95%-ának bejönne valaki :)
Nekem többféle nő tetszik. Az erős jellemű, különösen intelligens, sikeres, határozott nőknek nagyon bejövök, mivel bejön nekik, hogy nyugodt erőt sugárzom, és a női oldalukkal gyengéden bánok.
A művész indíttatású nők meg azt szeretik bennem, hogy elegánsan romantikus vagyok.
Sajnos nekem úgy igazán a mocskos rįbancok tetszenek, nekik viszont én nem jövök be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!