Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, orális szex közben, a szopás után melyiket élvezitek a legjobban/hogy alakul a sorrend?Zacsi,gát vagy fenék nyalás?
Hetero alapon, ha nőtől kapjátok persze.
Milyen szőrt viseltek lent?Akinek nyalják arra is alap, hogy csupasz ott?
Kort is írjatok és, hogy milyen rendszeres.
csak a szopás jöhet
zacsi sem izgat, a másik kettő meg főleg nem!
Sz.pás után ebben a melegben leginkább egy jó hideg sört viselek a legjobban, nem azt ha nyalogatják a hátsómat :D Mondjuk utóbbit kánikulán kívül sem kedvelem. Szóval...
Ha nő vagy - akkor figyeld a partnered reakcióit hogy mit szeret mit nem, ne általánosságokból indulj ki.
Ha meg pasi vagy - akkor miért érdekel hogy a mi brokeszunkon hogy franciáznak a nők?
Ha meg meleg pasi vagy és erre akarod verni - akkor meg ne tedd heteró kategóriába a kérdésedet.
Pont fordítva a legjobb:)
Fenék nyalás, gát, zacsi.
Mindent borotvalok, nem várom el hogy szőrös dolgot nyaljon, vegyen a szájába.
27 éves vagyok, sajnos nagyon rég volt már egy olyan igazi...
Szopas kozben a zacsi es a gat nyalastol nagyon hamar elmegyek, egyszeruen imadom... 33F :)
Fenek nem vonz.
Nem szopás után, hanem közben szeretem, ha nyalogatják a gátat, a zacsit, a fenekem.
Viszont, ha a golyóimat szívogatják, az nekem = egy tökönrúgással, akár milyen finoman is csinálja a lány.
A farkamon rövid ápolt szőr van, a gáttól hátra nincs szőr😃
31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!