Hogy raknátok sorrendbe ezt az 5 gyártót, az alapján, amilyen a videókártyájuk minősége? Értelemszerűen az 1. helyre a legjobbat írjátok! Asus, MSI, Gigabyte, EVGA, Zotac
Szerintem:
1.MSI
2.Gigabyte
3.EVGA
4.ASUS
5.Zotac
Értelmetlen összességébe nézni.
Minden gyártónak vannak jobb és gagyibb szériái.
És folyamatosan változnak.
MSI-vel annyira nem lehet mellényúlni szerintem,főleg a középkategóriától kezdve.
Az 1. válaszolónak: Az Asus ennyire leesett volna minőségileg?
A 2. válaszolónak: Konkrétan az újabb kártyákra gondoltam, a GTX szériákra, azokból is a legújabbakra :)
1.EVGA
2.MSI
3.GIGABYTE
4.ZOTAC
5.ASUS
Saját vélemény.. de ha már sapphire-t is lehetne ide írni akkor ő az első
MSI
EVGA
ZOTAC
GIGABYTE
ASUS
Asus azért megy a végére, mert a 2xx szérián ratyi a hűtése, így sorra kerülnek ki az artifactos videokártyák
Sapphire kártyám meg volt nekem, bedöglött a hőmérője, es nem kapott eleg hűtést a kártya. Elpukkant a végén
1. Sapphire
2. Asus
3. EVGA
4. MSI
5. Gigabyte
6. Zotac
A Sapphire kártyák hűtése és kinézete mindig is tetszett. Mivel az AMD referencia gyártója, ezért az árazással sincsenek elszállva. A jelenlegi GTX 750 Ti kártyám Asus (meg az alaplapom és a monitorom is), az eddigi másfél év alatt nem volt vele semmi gond. EVGA szintén kinézet miatt tetszik és azért, mert kis felárért cserébe a garanciát meg lehet hosszabbítani 5, de akár 10 évre is (ez a lépés a gyártótól azért elég jó minőségre ad utalást). MSI; mint mondták már, nehéz mellélőni vele. Gigabyte csak az ára miatt tetszik, amúgy nem. Zotacot meg kerülöm. Egy szó mint száz, egyik gyártónak sem célja rosszat gyártani, mert a piaci verseny a jó ár-érték arányra ösztönzi a gyártókat, ami nekünk, felhasználóknak jó igazán. Persze bakik így is előfordulnak; olcsó, hűtetlen, gyárilag túlhúzott VRAM Asus R9 280X kártyákon (ami artifactot eredményez), a 3 hőcsőből csak 2 érintkezik a gpu-val, emiatt jobban melegszik a kártya és feleslegesen mennek nagyobb fordulatszámon a ventik bizonyos típusú EVGA GTX 970 kártyákon, illetve régebben az MSI kártyákon a gyárilag a ventire tett matrica nem elég figyelmes lehúzása a ventilátor kitépését eredményezte. De ettől függetlenül értelmetlennek tartok egy ilyen fajta toplistát, mert vagy személyes véleményre, vagy más véleményére épül, de minden esetben szubjektív. Ahhoz, hogy melyik gyártó terméke a legjobb minőségű átlagban, statisztikát kéne keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!