Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, akik 30 felett jártatok/szexeltetek tinikkel! Hogyan ismertétek meg egymást és hogyan alakul a kapcsolatotok?
Figyelt kérdés
2023. júl. 24. 09:14
2/7 anonim válasza:
Itt ismerkedtünk meg. Majd tali és a többit már sejted.
3/7 anonim válasza:
Aki 30 felett ilyenre vágyik, ott szerintem csak elhatározás és pénz kérdése, hogy felszedjen egy tinit.
4/7 menta34 válasza:
Komolyan ez kell a férfiaknak? Ennyire csak a kangörcs számít? Persze tudom, hogy vannak 18 alatt is érett gondolkodású lányok meg felette is buták, de csak van egy határ ... én sosem állnék így szóba 18 alattival.
5/7 anonim válasza:
Szerintem 18-19 évesek is tini kategóriába tartoznak.
6/7 Mélybenyomás válasza:
Volt nekem is innét egy tininek nem mondanám, de fiatal lány, 22 éves..
7/7 anonim válasza:
Minden pénteken és szombaton pultosként dolgozom másodállásban. Odafigyelek a külsőmre, rendszeresen edzek és a ruhatáramra is figyelek. Ritka az olyan hétvége ahol nem tudnék hazavinni egy-egy csajt. De nem szeretem a full részeg kb magatehetetlen csajokat. Viszont szokot lenni a csapatokban egy-egy csaj aki nem iszik de baromira unja a többi részeg csajt, na velük lehet is kezdeni valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!