Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az gáz ha egy 3 éves kapcsolat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az gáz ha egy 3 éves kapcsolat alatt csak egyszer volt hüvelyi orgazmusom?

Figyelt kérdés
A barátom csak egyszer okozott nekem ilyen orgazmust. Viszont barátnőm akinek elmondtam ,ő azt mondta hogy nagyon szomorú és gáz hogy csak egyszer volt ilyenbe részem és hogy a párom nem tud kielégíteni rendesen. Szerintetek?

2023. aug. 6. 11:13
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindenki képes olyan könnyen a hüvelyi orgazmusra. Amennyiben a csiklói orgazmus kielégítő számodra, esetleg egymás után több, akkor nem látok problémát. Beszélj erről a pároddal. Az a legfontosabb.
2023. aug. 6. 11:15
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a 20 éves házasságom alatt egyszer se volt. És akkor mi van? Semmi. Van csikló által. Ennyi.
 3/9 anonim ***** válasza:
67%
Szerinted mi lehet ennek az oka? 30/F
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy volt az az egy, azt jelenti, hogy lehetséges számodra ilyen módon elélvezni. Én inkább erre figyelnék, ennek örülnék. Valaki egyáltalán nem képes erre. Más pasid volt már, ha igen, azzal mi volt a helyzet?
2023. aug. 6. 11:46
 5/9 anonim ***** válasza:
70%
Nem gáz, rengeteg nő semmilyen módon nem tud orgazmusig jutni.
2023. aug. 6. 12:36
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Az a gáz hogy barátnőd nem tudja, hogy a nők 80 százalékának nincs hüvelyi orgazmusa.
2023. aug. 6. 12:52
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
30 éves kapcsolatomban 1x sem volt
2023. aug. 7. 22:26
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem se csiklóm, se hüvelyem, akkor én mit mondjak?
2023. aug. 7. 22:58
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz. Szerintem az a fontos, hogy a párod figyel-e rád, és kielégít-e másképpen.
2023. aug. 8. 07:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!