Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha nincs orgazmusom?
1.Mindig változó, általában 15-20 perc
2.igen jó a szex, mert kezdem érezni hogy elmegyek csak aztán vége lesz, de közben élvezem. Ezt hogy nincs helyük itt 14 éveseknek nem tudom miért írtad talám rám céloztál hogy ennyi lennék de tévedtél sokkal idősebb vagyok.
#7 Szerintem nincs veled baj, csak mondd el neki, hogy neked nincs orgazmusod és szeretnéd, ha folytatná.
Egyébként furcsa lehet, de voltak nekem is ilyen gondjaim 1-2 lánnyal pedig férfi vagyok. Simán megcsinálják a csajok is, hogy elélveznek aztán magukra huzzák a takarót. :D A különbség csak annyi, hogy én gátlástalanul meg mondtam bárkinek, hogy na ha élvezkedni volt erőd akkor gyere csak szépen vissza és bukjál le.
Beszélj vele erről. Ne szex közben, hanem valamikor máskor hozd fel és mondd el ha szeretnéd ha folytatná ilyenkor és ne csak nyaljon hanem ujjazzon is közben.
csizyke!
Viccesek a privát üzeneteid, de inkább állj le, mert még rosszul leszel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!