Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hölgyek, lányok, főleg, akik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, lányok, főleg, akik kapcsolatban éltek - az együttlétek során mindig van orgazmusotok?

Figyelt kérdés

Ha igen, azt általában milyen módon éritek el? Mi az, ami egy együttlét során sem marad ki nálatok? (úgy értem, ami ha esetleg nincs, hiányérzetet okoz)

Én mindig egyéb módokon gondoskodom a barátnőmről, mint pl. kézzel, szájjal, az isten adta "eszközömmel" - de végül mindig csak a csiklója körül, azaz kint. Sokszor az is megesik, hogy a behatolásig el se jutunk. Azt mondja, hogy az is jól esik neki, de önmagában úgy nem tudna elmenni.

Mennyire tekinthető ez normális szokásnak? Vagy valamit nem jól csinálok? Nálatok hogy megy ez?

2023. febr. 13. 18:05
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
27%

A nőknek az ilyet tanulni kell, plusz a környezet, a bizalom is nagyon fontos.

Ne erőltesd - majd szépen, fokozatosan jönni fog.

2023. febr. 13. 18:34
 2/14 anonim ***** válasza:
91%

Férfi vagyok és nálunk mindig elélvez ő is. Van amikor előbb szex aztán kézzel nyelvvel elintézem őt. Van amikor ő elvez el előbb aztán én dugom meg. Eddig kb háromszor volt olyan hogy egyszerre élveztük el.

Olyan van hogy kapok olajos "masszázst", olyankor ő nem kap semmit. Viszont én is meg szoktam őt rendesen maszírozni mondjuk egy esti film alatt.

És végül kb kéthetente perverzkedős próbanap van, amikor fura dolgokat művelünk. :D

2023. febr. 13. 18:35
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
2# kieg. Klasszikus szextől az én párom se tud elmenni, ez normális.
2023. febr. 13. 18:36
 4/14 anonim ***** válasza:
9%

Fiú vagyok és elsőre lánytól származó kérdésre számítottam, de beirom az én tapasztalatomat, mint fiú és mint akinek tiz éve van párja es rendszeres nemi élete.

Szóval a csikló gerjesztés által megélt orgazmus is orgazmus, de az kb az előjáték, a nedvesedes elősegítése, de az ugye csak az előszoba, szóval a vaginális orgazmus a fő orgazmus, és furcsa ha az előjáték elég a párodnak, mármint a szerszámoddal elert orgazmus elvileg még jobb élményt nyújt a csajodnak, mint a csiklós, szerintem beszeljetek erről, lehet fel hogy teherbe esik vagy fáj neki, vagy kellemetlen valamiért az akció neki, ezer ok lehet amiért ockodik tőle de kideritheto. Nalunk a csikló orgazmus az mindig adott, a vaginális nem mindig sikerül, mondjuk 8/10 de ebből mondjuk 4-5x dupla orgazmus van, 1x kb tripla. De ez visszafelé is igaz tízből egyszer én se megyek el, ő hiába igen, szoval ez változó. Az a lényeg hogy vedekezzetek, és figyeljetek oda egymasra, akkor mindenfele szex menni fog.

2023. febr. 13. 18:40
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

"És végül kb kéthetente perverzkedős próbanap van, amikor fura dolgokat művelünk. :D"

Ez mekkora jó! Szerencsés vagy, hogy ilyen párod van!

2023. febr. 13. 19:29
 6/14 A kérdező kommentje:

#2 Perverzkedős nap, kvajó 😆

#4 Ezzel a beszámolóval rendesen összezavartad a fejemet, de megpróbálom kibogozni a lényeget 😆 köszi!

2023. febr. 13. 19:34
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

A #4 nem szakember - oszd el kettővel, amit írt.

Vaginális orgazmus külön nem létezik. Ilyenkor az történik, hogy az ingerület szépen átmegy a csiklóra, és attól van orgazmus.

Illetve sok nőnél van még G pont, ott is lehet keresgélni.

2023. febr. 13. 19:40
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen, minden alkalommal van orgazmusom. De erről álmodni sem mertem mielőtt megismertem a jelenlegi párom, ő az első, aki erről minden esetben gondoskodik. Mikor hogy, néha előjáték alatt, néha szex közben, néha szexjátékkal... Nőként mondom neked, hidd el a barátnődnek, hogyha azt mondja, hogy nem tud hüvelyi úton elmenni. Ezt el kell fogadni, nem mindenki képes rá. Persze, kísérletezni érdemes, sose lehet tudni, de ne helyezz rá ezzel nyomást. Legyetek őszinték egymással, és élvezzétek szexet.
2023. febr. 13. 19:42
 9/14 anonim ***** válasza:
52%
Mindíg van, ráadásul nem is egy
2023. febr. 13. 19:48
 10/14 anonim ***** válasza:
88%
Lehet én vagyok akkor a kivétel, de nekem nem mindig van. Ettől függetlenül semmiben nincsen hiányérzetem, de van amikor egyszerűen nem élvezek el. Ettől függetlenül a szexet ugyan úgy élvezem.
2023. febr. 13. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!