Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hölgyek, lányok, főleg, akik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, lányok, főleg, akik kapcsolatban éltek - az együttlétek során mindig van orgazmusotok?

Figyelt kérdés

Ha igen, azt általában milyen módon éritek el? Mi az, ami egy együttlét során sem marad ki nálatok? (úgy értem, ami ha esetleg nincs, hiányérzetet okoz)

Én mindig egyéb módokon gondoskodom a barátnőmről, mint pl. kézzel, szájjal, az isten adta "eszközömmel" - de végül mindig csak a csiklója körül, azaz kint. Sokszor az is megesik, hogy a behatolásig el se jutunk. Azt mondja, hogy az is jól esik neki, de önmagában úgy nem tudna elmenni.

Mennyire tekinthető ez normális szokásnak? Vagy valamit nem jól csinálok? Nálatok hogy megy ez?

2023. febr. 13. 18:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
67%
Az esetek döntő többségében igen, kevésszer van amikor nem, mert valami gátol benne (stressz, vagy valami zavar). Az alkalmiknál sűrűn előfordult hogy nem, mert a fickó iszonyat gyenge volt az ágyban.
2023. febr. 13. 21:21
 12/14 anonim ***** válasza:
62%
Csikló által mindig, hüvelyi orgazmus ritkábban. Nem baj, a szeretkezés mindenhogy jó vele, még akkor is, amikor menzi alatt pl csak én orálozok.
2023. febr. 15. 19:11
 13/14 anonim ***** válasza:
89%
Nekem még sose volt együttlét közben
2023. febr. 25. 17:12
 14/14 anonim ***** válasza:
0%
#7-nek üzenném, hogy annyira nem kell osztogatni kettővel semmit, a tripla téma lehet ritkább, de a többi ül, vaginális orgazmus alatt a hüvelyi orgazmust értettem.
2023. márc. 18. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!