Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Igaz lehet az, hogy a férfiak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz lehet az, hogy a férfiak felső 10-20 százaléka szexel a nők 80-90 százalékával?

Figyelt kérdés
A top 10-20% alatt a jellemzően népszerű, alfahím típusú pasikra gondolok, magas, atlétikus testalkat, nagy intim méret, jó anyagi háttér, sikeres karrier, stb.

2023. aug. 5. 17:37
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
36 szavazat
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
55%

Igen

És a felső 10 szazalek az apja Magyarország gyerekeinek 80-90 százalékának.

2023. aug. 5. 17:41
 2/17 anonim ***** válasza:
89%
Ez jó 🤣🤣🤣
2023. aug. 5. 17:51
 3/17 anonim ***** válasza:
83%

Megint a napiincel?

NEM, haver, NEM így működik a dolog.

2023. aug. 5. 18:04
 4/17 anonim ***** válasza:
89%

Nem igaz. Legalábbis az én időmben összehozta mindenki. Volt egy dagi, púpos ronda haverom. Még ő is becsajozott 21 éves korára.

F53

2023. aug. 5. 18:19
 5/17 anonim ***** válasza:
87%

Ez egy netes társkereső félreértelmezett adata. A valóság inkább az, hogy a történelem során a férfiak fele szaporodott. A monogámia és a társadalmi-gazdasági rendszerek ezt az arányt is kedvezőbbé tették az alsó 50%-nak.

Én ezt az adatot úgyértelmezem, hogy nekünk, a felső 20%-nak könnyű dolgunk van. A 60-80%-on lévőknek kétszer nehezebb; a 40-60%-nak négyszer, a 20-40%-nak tizenhatszor, a 0-20%-nak meg kétszázötvenhatszor, hogy egy átlag kategóriás nőt kúrjunk meg.

2023. aug. 5. 18:20
 6/17 anonim ***** válasza:
86%

Tényleg az van, hogy a férfiak felső 10%-ból választ a nők felső 2/3-a alkalmi szexre partnert, mert arra ezt a szintet is megkapják.

Ha férfi nem tartozik ide, akkor több megbecsültséget ígérve tud csak hatékonyan ismerkedni nőkkel.

2023. aug. 5. 19:03
 7/17 A kérdező kommentje:

Szerintem félreértelmezitek kicsit a kérdést. Nem vagyok incel, én is inkább a felső kategóriához tartozok és egyszerre több barátnőm is van.

Csupán elgondolkoztam az arányokon, hogy több ismerősöm Tinderen vagy Bumble-n konkrétan hónapokon át alig kap 1-2 matchet, pedig nagyon erősen próbálkoznak és teljesen átlagos kinézetűek, nem rondák vagy kövérek. Élőben ugyan jobban tudnak ismerkedni, de amennyi nővel lefeküdtek eddig, az bőven nem éri el a tizet sem.

Páran a környezetemben már meg is házasodtak, viszonylag korán. Nem tartoznak a legatraktívabbak közé, de nem sikertelenek, hiszen van feleségük, vagy hosszútávú stabil kapcsolatuk. Mégis az összes partnerük száma nagyon alacsony.

Én ha unatkozok egy hétvégén, akkor általában pár óra alatt találok magamnak partnert. Van egy-két hasonló ismerősöm és ők is nagyon könnyen ismerkednek, szinte minden héten vagy hónapban új nővel vannak. Ezért jutott ez eszembe.

Szóval nem arra gondolok, hogy a férfiak maradéka egyáltalán nem kap szexet vagy nem jut kapcsolathoz. Hanem hogy a nők nagy részének a partnerei valójában mind ez a top 10-20% férfi, amíg aztán meg nem állapodnak valakivel.

2023. aug. 5. 19:11
 8/17 anonim ***** válasza:
#7 Na, ez már egy jobb kérdésfelvetés, de továbbvinném kicsit. Az igazi kérdés szerintem az, hogy a férfiak felső 10-20%-a a nők hány %-át kúrta már le. Szerintem a válasz az, hogy több, mint 50%-ot.
2023. aug. 5. 21:26
 9/17 anonim ***** válasza:
75%

Nem.

Alapból szinte minden nő az elérhető legjobb férfira vágyik - és itt a hangsúly az ELÉRHETŐN van.

Tehát, ha látja, hogy az adott férfi nem elérhető, akkor megelégszik a következővel is.

Régen ez azért nem volt gond, mert egy nő körül volt 20, vagy max. 100 férfi, ebből tudott választani.

Amióta a tv-t feltalálták, azóta van baj.

De azért a nők úgy 30 éves korukra rá szoktak jönni, hogy az internet-, tv-, mozisztárok, stb - NEM elérhetőek.

2023. aug. 5. 21:31
 10/17 anonim ***** válasza:
2023. aug. 5. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!