Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szenvedélyessebbek és bevállalósabbak a molett nőt a szexben?
Figyelt kérdés
2023. aug. 5. 11:18
1/3 anonim válasza:
Hát nem minden esetben igaz ez. Vannak nagyon gátlásos, visszfogott molett nők is, akik közül sok szűz is marad. De sok nagydarab csaj is van, aki elfogadja magát úgy ahogy van, és nincs tele gátlásokkal, ezáltal a szex is nagyon jó lesz. Nekem 2 ilyen kalandom van, az egyik egy 100 kg feletti csajjal, akivel rendszeresen dugtunk, olyan szinten felszabadult, és mindent csináltunk, hogy isteni élmény volt vele minden együttlét. A jelenlegi barátnőm pedig ugyanígy, ő kb 95 kg most, és így szereti magát, ahogy van, ezáltal nyitott és felszabadult is.
2/3 anonim válasza:
Egy molett nőnek nagyon kívánatos lehet átlagosabb férfi is, ezért igyekszik jobban kiszolgálni.
3/3 anonim válasza:
Én edigg azt vettem észre, hogy jobban szeretnek szexelni. Olyan jó, hogy ha valakit egy nap 4x is meglehet rakni, mert igazából el is várja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!