Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként mit tudok tenni, hogy újra felkeltsem a feleségem vágyát?
Már jó ideje nagyon ritka a szex, 3-4 hetente egyszer van, akkor is csak kötelező jelleggel le akarja tudni, semmi libidója nincs. Egyre nehezebben viselem. Hiába próbáltam megbeszélni ezt vele, nem szeret ilyenről beszélni, kerüli a témát, meg azt mondja, hogy neki nincs többre igénye. Nekem viszont lenne és szenvedek.
Hiába bókolok neki, hiába dícsérem meg a mosolyát, a haját és hiába mondom neki, hogy szeretem és kívánom, semmi, vagy csak odaveti dühösen, hogy "jól vagy már!" Ha csak megsimogatom vagy adok egy puszit a nyakára, már elutasít, hogy "ma nincs szex" vagy megkapom azt is, hogy "folyton csak erre tudsz gondolni". Gyakran ígérgeti, hogy "holnap összebújunk" aztán nem lesz belőle semmi, sőt, ha rámásznék akkor "be akarom hajtani".
Sokszor elviszem romantikus helyekre, vacsorázni, veszek neki ruhákat, ékszereket, de hiába.
Egy nőnek ez olyan egyszerű, csak felvesz egy szexi csipkés fehérneműt vagy harisnyát és kész. De férfiként már nincs több ötletem mit tehetnék.
Annak idején volt, hogy minden nap szexeltünk, volt, hogy napi többször is. 40 évesen erre már nem vágyom de azért heti 1-2 alkalomra igen.
Gyerek nincs, tehát az sem lehet kifogás.
És még mielőtt azzal jönne valaki, hogy valaki mással szexel: itthon dolgozunk mindketten, szinte soha nem megy el egyedül itthonról.
Ja, kérdező vagyis akkor te nem kapod meg amire igényed van de ha te nem teszel meg ezt azt, elvárást akkor abból veszekedés van és hát őt figyelmen kívül hagyni sem tudod. Akkor most mégis mi ez a kérdés? Mert vázolom: ő téged leszar, változni nem fog mert eleve nem is akar, az igényeid abszolút nem érdeklik te pedig viszed ide oda, ruha, ékszer , ajándék, bármit kér megteszed mert ne legyen baj, leszarni nem tudod/akarod. Ezek a tények. Ezekből kiderül, hogy minden marad a régi. Te nem tudsz mozdítani sem rajta sem magadon. Ő meg nem is akar, ő elvan. Ki van nyalva a segge és kb semmit nem kell évek óta ezért tennie. Hogy nem szeret és nem tisztel az már csak hab a tortán mert akit szeretsz azt szereted kielégíteni akkor is ha neked épp nincsen igényed a szexre, de jól esik, hogy neki jó. Mikor részesített örömben csak úgy önzetlenül? Vagy a törődésért "cserébe". Szóval nem bántásból de ebből nekem is az jön le, hogy sajnos nem tud rád férfiként nézni mert nem is vagy az. Semmi jó értelemben vett dominancia, nem tudsz kiállni magádért, tűröd, hogy kihasznál és behúzott farokkal megteszed amit elvár nehogy baj legyen.
Minap láttam egy idézetet: "Nő vagyok, férfira van szükségem. Puncim már van , nem kell még egy."
Szia!
Szerintem ajándékokkal és romantikával nem lehet visszahozni a szexuális vágyat. Erotikával meg újdonsággal lehet. Páros masszázs, erotikus? Abban benne lenne? Vagy nőtől yoni masszázs, ahol te is jelen lennél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!