Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiként mit tudok tenni,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként mit tudok tenni, hogy újra felkeltsem a feleségem vágyát?

Figyelt kérdés

Már jó ideje nagyon ritka a szex, 3-4 hetente egyszer van, akkor is csak kötelező jelleggel le akarja tudni, semmi libidója nincs. Egyre nehezebben viselem. Hiába próbáltam megbeszélni ezt vele, nem szeret ilyenről beszélni, kerüli a témát, meg azt mondja, hogy neki nincs többre igénye. Nekem viszont lenne és szenvedek.

Hiába bókolok neki, hiába dícsérem meg a mosolyát, a haját és hiába mondom neki, hogy szeretem és kívánom, semmi, vagy csak odaveti dühösen, hogy "jól vagy már!" Ha csak megsimogatom vagy adok egy puszit a nyakára, már elutasít, hogy "ma nincs szex" vagy megkapom azt is, hogy "folyton csak erre tudsz gondolni". Gyakran ígérgeti, hogy "holnap összebújunk" aztán nem lesz belőle semmi, sőt, ha rámásznék akkor "be akarom hajtani".

Sokszor elviszem romantikus helyekre, vacsorázni, veszek neki ruhákat, ékszereket, de hiába.

Egy nőnek ez olyan egyszerű, csak felvesz egy szexi csipkés fehérneműt vagy harisnyát és kész. De férfiként már nincs több ötletem mit tehetnék.

Annak idején volt, hogy minden nap szexeltünk, volt, hogy napi többször is. 40 évesen erre már nem vágyom de azért heti 1-2 alkalomra igen.

Gyerek nincs, tehát az sem lehet kifogás.

És még mielőtt azzal jönne valaki, hogy valaki mással szexel: itthon dolgozunk mindketten, szinte soha nem megy el egyedül itthonról.

2023. aug. 4. 22:13
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
68%
Semmit sem tudsz tenni, beletörődsz, keresel valakit, vagy elválsz.
2023. aug. 5. 07:11
 12/25 anonim ***** válasza:
71%

Ezek után amit te írsz, vagyis, hogy már sok mindent megpróbáltál én először is azzal kezdeném, hogy konkrétan leszarnám őt. Dicséred, könyörögsz, viszed ide oda, ruhák, ékszerek...

Minek? Mert ha ezek után javulást látnák akkor oké. De itt ahogy írod nincs. Nos akkor nincs vacsora, romantikus hely, ékszer, ruha. Tud magának is venni, írod, hogy dolgozik. Egy kapcsolat oda vissza kell, hogy működjön. Nem lehet és nem is szabad, hogy kihasználjanak. Ha te minden tőled telhetőt megadsz de nem kapsz semmit akkor lényegében a seggébe bújsz. Így csak azt érted el, hogy már nincsen semmi értéked a számára. Nulla igyekezettel úgyis megkap mindent. Sőt , talán azt is amit el sem vár. Az ölébe hullik minden. Figyelem, ajándékok, törődés. És félre ne értsd, ha megromlik a kapcsolat akkor igenis kell igyekezni rendbe hozni de van egy határ amikor már az önbecsülésnek kéne előtérbe kerülnie mert ez már nem igyekezet hanem pincsizés. Egyszerűen egy kapcsolathoz két ember kell és ha ő nem hajlandó semmi igyekezetre akkor ez van. A rossz hír az, hogy nem biztos, hogy ezt vissza lehet állítani. Ha már nem tud rád férfiként nézni akkor ha igyekszel ha nem akkor sem fog változni. De legalább nem alázod magad. Viszont ha még van remény akkor szerintem csak az, hogy változtatsz a hozzáálláson. Te is leszarod őt, teljesen. Hagyod a francba. Találj más elfoglaltságot, barátok, halászat, sport...bármi amit nélküle tudsz csinálni. És ne is igyekezz vele ebben partnerkedni. Ha ő is sportol akkor sem vele menj. Nem kell bunkózni de add a tudtára, hogy vele már nem számolsz. Sőt, talán még ismerkednék is. Nem mondom, hogy rögtön megcsalnám de azért kinyitnák ajtókat. Ő pedig vagy elgondolkodik vagy nem. Az is megeshet. Sőt, később majd esetleg hozzád fogja vágni, hogy te hagytad őt otthon, te kezdtél "nélküle" életet élni. De ez nem igaz. Azért tetted mert vele nem ment.

Szóval a siker nem garantált viszont ahogy te csinálod úgy biztosan nem fog menni. Ne légy a pincsije, a szolgája a csicskája. Légy férfi. Ezzel kezd.

2023. aug. 5. 09:00
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

Ha neked fontos hogy legyen nemi eleted akkor szeretőhöz maszkálsz vagy elválsz tőle es keresel valakit akinek férfiként is ertékes vagy.

Én ebben a sorrendben csináltam, tiszta lelkiismerttel, mert előtte mindent megtettem hogy megjavítsam a házasságomat. Van amit nem lehet megjavítani, de neked ezert még nem kell a hátralévő életedet elrontani.

2023. aug. 5. 09:57
 14/25 anonim ***** válasza:
43%
Mivel nincs gyereketek, szerintem válj el. Nem éri meg ezzel pöcsölni, lesz majd más.
2023. aug. 5. 10:12
 15/25 anonim ***** válasza:
55%

Az haver más/ok/ döngeti/k/

Hidd el nekem. Válj el hagyd a fenébe vagy keress szeretőt.

Foleg a nok 35 50 kozott a legaktivabbak. A tiéd ha 40 plusz minusz 2 3 ev neki most van a lrgnagyobb libidoja. Csak valaki más aratja le

2023. aug. 5. 10:28
 16/25 anonim ***** válasza:
Szerintem tarts szeretot, elvalni nem fogsz mert szereted, te mindent megtettelm vagy kicsi a libidoja vagy nem szeret, vagy sosem volt még otgazmusa aztan ekvan sex nelkul. Ha nem mondja meg akkor veszett fejsze...
2023. aug. 5. 17:20
 17/25 A kérdező kommentje:

#5 "Először is, menjen el nélküled."

Igen, elmegy néha. Fodrászhoz, shoppingolni és ilyesmi, aztán max egy óra és itthon van.

#6 "Elmenne esetleg veled párterápiára?"

Kizárt. Szerinte nálunk nincs semmi probléma.

2023. aug. 5. 20:28
 18/25 anonim ***** válasza:
0%
Ìgy jártál, egy átlag 40 èves magyar fèrfit még egy 100 éves boszorkány sem kìván meg.
2023. aug. 5. 21:00
 19/25 anonim ***** válasza:
#17 hát akkor erre valahogy fel kell hívni a figyelmét hogy igenis van. Lehet úgy ahogy a 12es írta. Lehet akkor észbe kapna... Mert azért az hogy neki nincs igénye a szexre akkor neked se legyen...ez nem így működik. Írom ezt nőként 🙄
2023. aug. 5. 21:13
 20/25 A kérdező kommentje:
#12 Nem hiszem, hogy menne a "leszarom játék". Egyrészt mert abból is veszekedés van, ha valamit nem csinálok még, amit kér, másrészt nem tudom figyelmen kívül hagyni őt.
2023. aug. 6. 07:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!