Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként mit tudok tenni, hogy újra felkeltsem a feleségem vágyát?
Már jó ideje nagyon ritka a szex, 3-4 hetente egyszer van, akkor is csak kötelező jelleggel le akarja tudni, semmi libidója nincs. Egyre nehezebben viselem. Hiába próbáltam megbeszélni ezt vele, nem szeret ilyenről beszélni, kerüli a témát, meg azt mondja, hogy neki nincs többre igénye. Nekem viszont lenne és szenvedek.
Hiába bókolok neki, hiába dícsérem meg a mosolyát, a haját és hiába mondom neki, hogy szeretem és kívánom, semmi, vagy csak odaveti dühösen, hogy "jól vagy már!" Ha csak megsimogatom vagy adok egy puszit a nyakára, már elutasít, hogy "ma nincs szex" vagy megkapom azt is, hogy "folyton csak erre tudsz gondolni". Gyakran ígérgeti, hogy "holnap összebújunk" aztán nem lesz belőle semmi, sőt, ha rámásznék akkor "be akarom hajtani".
Sokszor elviszem romantikus helyekre, vacsorázni, veszek neki ruhákat, ékszereket, de hiába.
Egy nőnek ez olyan egyszerű, csak felvesz egy szexi csipkés fehérneműt vagy harisnyát és kész. De férfiként már nincs több ötletem mit tehetnék.
Annak idején volt, hogy minden nap szexeltünk, volt, hogy napi többször is. 40 évesen erre már nem vágyom de azért heti 1-2 alkalomra igen.
Gyerek nincs, tehát az sem lehet kifogás.
És még mielőtt azzal jönne valaki, hogy valaki mással szexel: itthon dolgozunk mindketten, szinte soha nem megy el egyedül itthonról.
Válj el !
Kezdj új életet, én ugyanolyan szituban voltam szorongtam kattogtam hogy vajon mit hibáztam végül rájöttem ,hogy semmit csak annyit, hogy rá fecserelem az időt ő meg szarik rám sőt még meg is csalt ...
Később szembesültem vele h rejtett narcisztikus ami nagyon mérgező és soha nem fog boldoggá tenni szeretni nézz ilyen videókat ha youtu.beon keresel add ki egy csomó videót bennfentes a csatorna neve .
Gondolj bele h meg gyerek sincs akkor miért vagy vele , ha még sex is rossz.
Nézz utána hátha rejtett narcisztikus és akkor esélytelen
Először is, menjen el nélküled. Legyetek külön is, ne legyetek folyton együtt. Adjatok időt magatoknak, hogy hiányozni tudjon a másik, hogy örülni tudjatok a másiknak. Persze jelen esetben első sorban a feleségedre gondolunk itt kettőtök közöül.
Aztán, ne dicsérd folyton. Ezek hogy kívánlak, meg hasonló szexuális töltetű megnyilvánulások, pont hogy ellenkező hatást fejtenek ki. Ilyenkor valóban rögtön az ugrik be nála, hogy már megint a szex, és akaratlanul is elutasító lesz. Bújj hozzá, öleld meg, adj neki puszit, de sokszor minden további szándék nélkül. Épp csak mert szereted.
n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!