Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy felkeltsen a pasik figyelmét?
Egyszerű lány vagyok
Nem iszom,nem cigizem
Szeretek barátnőimmel lenni
Családcentrikus vagyok
Sztem már szép is vmennyire
De még sincs semmi
Tanácsokat kérek
22N

Nem ír.
Kérdezett.
Válaszolj, ne ismerkedj!

Puncivillantásra mindig felfigyelünk ;-)
De komolyra fordítva, nekem pont a gyengéim a kicsit visszahúzódó, egyszerű, úgymond "szürke kisegér" lányok. Mindig ilyeneket nézek meg az utcán, valahogy olyan szeretgetni valóak ...
utolsó
mond te merre laksz??
erre felé nincsenek ilyen pasik
a 160 cm-hez 44 kg vagyok kb
vékony nem sovány
GENETIKA

Az, hogy mitől működik vagy nem működik a vonzalom, több dologtól múlik.
A nőies viselkedés, megjelenés, és önbecsülés megadják az első benyomást. Ehhez tudnod kell megélni a nőiességedet. Kell bele egy kis szexuális töltet és egy kis intelligencia. Ebben az esetben nem tartanak k-nak és mégis vonzó vagy. A lágyság, hajlékonyság, kacérság, játékosság mind szebbé teszi a nőt.
Az öltözködésben, megjelenésben legyél abszolút igényes, figyelj oda a színösszeállításokra, divatra, stb. Ez olyan felszínes dolognak tűnhet, de az energia amit magadba fektetsz, meglátszik. Azt üzeni, hogy törődsz magaddal és alighanem a partnereddel is tudnál.
Az első a kisugárzás, de ezt azok a belső értékek támasztják alá, amik ehhez szükségesek. Önbecsülés, gondoskodás, figyelmesség, kedvesség, értékrend, stb.
Jó sokat tudnék még erről mesélni... rengeteg példát lehet látni.
Remélem segítettem...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!