Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kevésbé leszek érdeklődő azzal felkeltem majd a figyelmét?
Van egy pasi akibe belezúgtam... loholt utánam, de akkor nem igazán érdekelt. Az utóbbi időben mikor már érdekelt, akkor már nem annyira ragaszkodott. Ha eljtszom, hogy nem érdekel fordulhat a kocka? :)
22N
Nem ilyen egyszerű :D De tetszik ez a logikázgatásod :D
Alapból tartsd vele a kapcsolatot, ne legyen az, hogy teljesen hidegen hagy, és "adhatsz" jelzéseket is, hogy jelezd neki, értékeled a személyét - de ez ösztönösen menni fog, + ha helyén van az esze a srácnak, venni fogja a lapot.
A lényeg, hogy legyenek interakciók továbbra is, amikből "olvashat" és talán több kedve lesz megint érdeklődni feléd.
Az ilyen esetekben én otthagyom
látom h nem érdeklem akkor ráhagyom
Van egy csaj akinek tetszek
próbált közeledni de nekem egyátalán nem szimpatikus a csaj még ha nem lenne béka feje és nem lenne tele pattanásokkal akkor is ahogy kinitná a száját agyonütné az egészet.
lényeg hogy állandóan ölelgetni akart meg adjak neki pacsit ha leültem az ölzözőben a haverokkal beszélgetni jött és ült volna az ölembe én meg gyorsan arrébbcsúszam meg ilyenek.
akkor próbálkozott azzal hogy ő az elérhetetlen minden fiúra rámászott hátha féltékeny leszek...
mondjuk nekem alapból nem tetszett :D
"Hát ilyenek vagytok többnyire. Amikor valakit nem érdekeltek, akkor tudtok teperni."
A nagy büdös lópisztolyt fog teperni :) mi vagy te, Kleopátra, az általánosítás nagyasszonya? Majd talál jobbat, minden nőnél van jobb nő :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!