Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kevésbé leszek érdeklődő azzal felkeltem majd a figyelmét?
Van egy pasi akibe belezúgtam... loholt utánam, de akkor nem igazán érdekelt. Az utóbbi időben mikor már érdekelt, akkor már nem annyira ragaszkodott. Ha eljtszom, hogy nem érdekel fordulhat a kocka? :)
22N
"Irigy kutyák, lehet takarodni a kèrdésemtől"
Te vagy az oldal üzemeltetője? Az előbb még Te jöttél habzó szájjal...meg amúgy mire legyek irigy? Gondolkodni kellene megtanulni :) ha ez megtörtént, keress meg és akkor irigykedek.
"bár igazából nem érdekel a szerencsétlenkedésetek :) "
MINKET SEM érdekelt, hogy hogyan bsztad át a pali fejét, bár ezt egyszer már leírtam.
"Nem hogy örülnétek más boldogságának..."
Úgy érted a Tiednek? Az a baj, hogy a normális párkapcsolatban ennek a 'boldogságnak' kétemberes dolognak kellene lennie. Namost nem ismerem a másik felet, de egy normális ember egy ilyen nőtől sírva menekülne:
"loholt utánam, de akkor nem igazán érdekelt. Az utóbbi időben mikor már érdekelt"
"Hát ilyenek vagytok többnyire. Amikor valakit nem érdekeltek, akkor tudtok teperni. Én ezzel csak a figyelmét szeretném felkelteni... hogy kapcsoljon, hogy hoppá ez a nő nem fut utánam."
Ezt a válaszomat is töröld! Semmi baj. Minden úgy van a világban, ahogy Te gondolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!