Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor kötelező volt még a katonaság vagy mikor háborúk voltak és a férfiak nem tudtak otthon lenni, akkor nem volt szexuális vágyuk? Hogy oldották meg, hogy ne legyen nekik ?
Figyelt kérdés
2023. aug. 4. 07:17
1/9 anonim válasza:
Brómos teát kaptak
Libidó csökkentő hatása van
2/9 anonim válasza:
Engem is etettek ezzel a brómos mesével. Ugyanúgy voltak vágyaim, és ugyanúgy kivertem a paplan alatt, mint annak előtte, amikor a többiek aludtak. Vagy a WC-n. Amúgy mit gondoltok, az orosz katonák, amikor bejöttek, miért erőszakoltak meg annyi nőt, még kislányokat is? Na meg a tengerészek sincsenek ivartalanítva. Azért vannak a kikötőkben a prostituált negyedek.
3/9 anonim válasza:
Ezt értem. De jelen korunkban, amikor a katonák mennek féléves misszióra, akkor ott is mindeki veri?
4/9 anonim válasza:
Egymással csinálták, amíg a seregben voltak.
5/9 anonim válasza:
2# Igazad van, én is voltam katona és ugyanúgy kívántam a szexet. Mit csináltunk? Önkielégítettünk, és este csak úgy nyikorogtak a vaságyak.
6/9 anonim válasza:
Ugyanazt csinálták, amit manapság azok, akik pl incelek.
Kiverték és duzzogtak.
Aztán a laktanyák környékén mindig akadtak professzionális hölgyek és "offmarket" csajok (tudod, nem qrva csak szereti a faxot)
És persze volt kimenő, amikor mindenki rohant haza a csajához, menyasszonyhoz (más világ volt még a '90-es években is, sokan házasodtak 18-20 éves kor körül, sokaknak volt menyasszonya)
7/9 anonim válasza:
Attól is függ milyen helyzetben van a katona. Szüleink generációja, akiknek muszáj volt, de x év után leszerelt stb simán elvolt maszturbálással a laktanyán, tekintve hogy azért az nem egy éles helyzet. Azért valószínűleg aki fronton van és az életéért küzd, meg örül ha van mit ennie, annak a legkisebb baja lesz a szexuális vágya.
8/9 anonim válasza:
Általános volt, hogy végigerőszakoltak az egész falut, ahol végigmentek. Most a régi háborúkról beszélek. Ugye az asszonyok otthonmaradtak egyedül, és nem volt mit tenniük.
9/9 anonim válasza:
A háborús nemi erőszak fő motivációja nem a nemi éhség, hanem az ellenség megalázása, direkt kártétel. Amúgy a nem háborús nemi erőszakok többségében is ez a motiváció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!