Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak, akik voltak sorkatonák! Hogyan oldottátok meg a recskázást a katonaságon?
Figyelt kérdés
Nyilván ott kevés az intim szféra, max a wc-n vagy egyedül. Kibírtál egy hetet és csak otthon verted ki? Vagy recskáztál bent a laktanyában?2023. jan. 16. 22:43
2/9 anonim válasza:
Nekem nem csak egy hetet kellett volna kibírnom. Egy év alatt összesen 12-szer voltam itthon. Máshol nem nagyon volt lehetőség, csak a WC-ben.
4/9 A kérdező kommentje:
Tényleg durva lehetett. Azért jó, hogy a wc-ben megoldható, de gondolom az csak ilyen gyors recska, nincs meg a kellő nyugalom hozzá, hogy jó is legyen :(
2023. jan. 16. 23:10
5/9 anonim válasza:
Kimentél a retyóra, avagy kibírtad a kimenőt és mentél k.rvázni a laktanya mellett álló "lányokhoz". Ha gumi nélkül csináltad akkor meg utána a gyenguszra a dokihoz - már mondani sem kellett, ránézésre tudta mit kell adni :D
6/9 anonim válasza:
Egy hetet? Ne viccelj!
Én még 2 évig voltam katona. Volt olyan, hogy 8 (nyolc!) hónapig nem voltam itthon, pedig semmi vétséget nem követtem el! Ott vertem ki ahol csak tudtam.
7/9 anonim válasza:
Őr toronyban éjszaka. Még jó hogy a fegyver nem sült el. 😄
8/9 anonim válasza:
Híradós voltam, éjjel a rádiós szobában senki nem volt rajtam kívül 🙂
9/9 anonim válasza:
Legtöbben (jó esetben) havonta egyszer mentünk haza, szóval az nem opció.
Általában a wc-ben, néha a körletben (emeletes ágyon) ha nem nagyon voltak bent, de volt hogy többen is csináltuk. Meg sötétedés után az udvaron is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!