Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A katonaságon a pasik hogy vagy mikor szoknak maszturbálni, mivel együtt alszanak meg minden? 20/F
Figyelt kérdés
2015. júl. 30. 16:30
1/12 anonim válasza:
Wc-én vagy ha nem vagy szégyellős akkor takaró alatt azt csá :D
5/12 anonim válasza:
szexlapokat nézegetnek én azt hallottam, és arra verik akár többen is, mert sok katona nem túlzottan szégyellős
6/12 A kérdező kommentje:
Igaz hogy ott sok a meleg?
2015. júl. 30. 16:42
7/12 anonim válasza:
Katona vagyok. Wcn vagy tusolofülkében, akad egy két meleg de nagyon kevés és tudjak h nincsenek szívesen látva igy nem is tűnik fel h ok melegek
8/12 anonim válasza:
Honvédségi szerződéses külsős bedolgozó vagyok, de jól ismerem a belső dolgokat.
1. maszti az budin, takaró alatt este nemigen mert hallatszik, látszik, inkább kimennek a budira este
2 melegek nem mennek a honvédségbe, max ott vállnak azzá de az nagyon ritka és titkolja...simán kiközösítenék
9/12 anonim válasza:
8
Azért nem lesz senki meleg mert bekerül a Honvédségbe,te félkegyelmű :D
10/12 anonim válasza:
én voltam katona fél évig amikor még volt a sorkatonaság ott volt egy srác akivel szexeltünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!