Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A katonaságon volt szexben vagy orálban részed? Vagy hogy mentek ott a dolgok?
Figyelt kérdés
Én sajnos kiestem belőle, azoknak a válaszai érdekelnének, akik még voltak katonák. Sok olyan mende-monda van, hogy ott szinte nagyon gyakori volt a dolog. Volt ilyenben részed, vagy esetleg valami tapasztalat?
Kort is írjatok légyszi.
2019. febr. 23. 21:11
1/10 anonim válasza:
ott nem volt ilyen. csak meleg viccek voltak, meg fagyban összebújások voltak. semmi homosexualitás nem volt amikor én voltam
3/10 anonim válasza:
Nálunk sok csaj dolgozott irodákban,kantinban.Semmi homokozás nem volt.
4/10 anonim válasza:
Katonatárssal semmi, (heteró vagyok) de helybeli lánnyal volt minden!
5/10 anonim válasza:
Én az "átkosban" voltam katona,akkor -futkosót- azaz fogdát kapott volna, ha kiderül.Olyan voltkésőbb (kb.1-2 hónap ismeretség után), hogy ha csak 3-4-en voltunk a zuhanyzóban, hokiztunk. De szigorúan mindenki magának, csak esetleg láttad, hogy mit csinál.Néha olyan, hogy a csempére kellett lőni, és akié a leg alacsonyabbra ment, az fizette a sört a kantinban.(De ez szigorúan csak 3-4 megbízható haver között fordult elő )
6/10 anonim válasza:
Egy fiuval megmostuk egymast a zuhanyzoban meg smaciztunk de tobb nem volt
7/10 anonim válasza:
Egyáltalán nem volt ilyen. Akkoriba a pasik még férfiak voltak.
8/10 anonim válasza:
#7 azt te nem tudhatod. Sokan titokban csinaltak
10/10 anonim válasza:
én ráhasaltam volna a padra es az egesz körlet megrakhatta volna a popolom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!