Orbán azért propagálja a katonaságot, mert kapott figyelmeztetést Moszkvában, hogy alkalomadtán támogatnia kell őket?
Figyelt kérdés
2022. okt. 29. 21:10
2/16 anonim válasza:
Ha nem kap figyelmeztetést akkor is ki kell állnunk szovjet testvéreink mellett. Ez alapvető kötelességünk.
3/16 anonim válasza:
Meg páváinknak is ideje lenne már rüszmeteggé előlépniük, mert így sosem lesz ember belőlük.
4/16 anonim válasza:
Ha valakinek szovjet testvérei vannak, az lehet hogy más kérdés, de a magyarok 99%-ának nincsenek ilyen rokonai.
5/16 anonim válasza:
Szerintem még a februári találkozón egyeztették Putyinnal a menetrendet. A választásokig bősz békepártiság, aztán ha megvan a 2/3, jöhet fokozatosan a háborúba avatkozás az oroszok oldalán. Az EU, és a Nato tagságunk szerencsére lassítja a folyamatot, de biztos vagyok benne, hogy a teljhatalommal bíró Orbánt semmi nem fogja megakadályozni, hogy kötelező sorozást vezessen be, és az oroszok kisegítésére fogja küldeni a népet.
6/16 anonim válasza:
Max arra kapott figyelmeztetést hogynyilvanossagra lesz hozva az orbán dosszié.
És azert hogy ez a robgy ember hatalomban maradjon, szop egy egész ország
Nincs eu pénz, nem is lesz es egész európa putyin nyalonc áruló nácinak nézi most a magyarokat e miatt a hülye fa sz miatt.
7/16 anonim válasza:
"a magyarok 99%-ának nincsenek ilyen rokonai."
A válasz inkorrekt.
8/16 anonim válasza:
Sorkatonaságot vissza kell hozni el van puhulva fiatalság .
9/16 árokpart válasza:
8-as Számtalanszor el lett mondva, hogy nem lesz visszahozva, nincsen semmi ilyesmi tervben.
10/16 anonim válasza:
"Sorkatonaságot vissza kell hozni el van puhulva fiatalság ."
Én ezt már tíz éve mondom. Megébredtél?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!