Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha elmegyek katonaságra sose...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha elmegyek katonaságra sose lesz barátnőm?

Figyelt kérdés
Azt írta a papír hogy nőmentes helyen szállásolnak el... Ilyen létezik?
2016. aug. 17. 17:59
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
44%
Ha elzárnak a nőktől akkor nem. Kur.vákat fogsz majd, meg ahogy a többiek megoldod. Ettől függetlenül, engem is érdekel a katonaság! Ne add fel, majd lesz valahogy
2016. aug. 17. 18:04
 2/15 A kérdező kommentje:
Csak érdekel mert jelentkezek és menni fogok...
2016. aug. 17. 18:05
 3/15 anonim ***** válasza:
71%
De lesz, csak Lacinak fogják hívni. :D
2016. aug. 17. 18:06
 4/15 anonim ***** válasza:
62%
Te leszel a barátnő, ne aggódj. :)
2016. aug. 17. 18:08
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Nő vagyok! És annyira nem értek ehhez.. De van egy katona ismerősöm, neki van tartós kapcsolata, csak ritkán látják egymást, van minimális kontakt azért. Azt mondta, simán ki lehet bírni!

Nézz utána inkább! Biztos lehet barátnőd, nem szerzetesnek mész! :D

2016. aug. 17. 18:12
 6/15 anonim ***** válasza:
65%
Apum is volt katona hosszú ideig nőktől elzárva de még is lett barátnője az Anyám.. Szóval ez hülyeség hogy akkor nem lesz barátnőd mert katonaság közben is együtt voltak apumék lehet hogy 2-3 hónap voot míg újból láthatták egymást de legalább kézzel írt levelet írtak egymásnak. A szexet megoldhatod de a szállásra nem vehetsz nőt! Ez egy alap szabály. 22 / L
2016. aug. 17. 18:12
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is van pár ismerősöm a Francia idegenlégiónál és a Magyar honvédségnél is és mindannyiuknak van párkapcsolata. Egyébként, valahova felvesznek nőket is, nem? Nem lehet, hogy ez arra vonatkozott, hogy a nők és a férfiak külön lesznek?
2016. aug. 17. 18:14
 8/15 A kérdező kommentje:
Aki normálisan válaszolt annak köszi! Az idióták meg kapják be!
2016. aug. 17. 18:15
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a "nőmentest" úgy értik, hogy nem koedukált szálláson lesztek, hanem külön a nők, külön a fiúk. Nem tudom, hogy milyen katonaságra gondolsz, de ha önkéntes alapúra mész, ott is vannak nők, ha a Közszolgálatira, akkor szintén, csak nyilván a mellékhelyiségek, meg a hálókörletek el lesznek szeparálva egymástól.
2016. aug. 17. 18:37
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
És most vagy idáig volt csajod?
2016. aug. 17. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!