Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek ez mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez mennyire normális? Lehet nem is szeret a párom?

Figyelt kérdés

7 éve vagyunk együtt a párommal nagyon jó kapcsolatunk van vagyis eddig a percig azt hittem .

Tegnap este felvetette nekem hogy nem akarnék mással szexelni fiúval vagy lánnyal ,mondom neki természetesen nem ,aztán ő elkezdte mondani hogy már régóta vágyik arra hogy én mással szexeljek és ő nézzen vagy 3man szexeljünk egy másik pasival hát azóta nem beszélek vele .

Mi történhetett?

2023. aug. 3. 09:03
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
25%

Pfú kérdező, ezt most túltolod. Ne agyalj! Egy fantáziát vetített eléd! Elmondtad nem akarod, ő meg elfogadta. Ennyi. Ne a gyakorin lógj, rakjatok be egy filmet, bújj hozzá.

A többes szex pedig nem arról szól, hogy másra vágysz. Arról van szó, hogy ad egy sót az életnek. Akik ezt bevállalják ott baromi erős a kapcsolat. Ezt meg ne akarja megmagyarázni olyan, aki soha nem próbálta ezt. A szex és az érzelmek két teljesen más dolog.

Az hogy te a dildót is szégyelled azt jelenti, hogy nagyon messze vagy a többes szextől. Meg a jó szextől is. A szexualitásodat és női erőidet éld meg, mert ilyen elfojtottan mindkettőtökben csak frusztrációk lesznek.

2023. aug. 3. 16:43
 42/53 A kérdező kommentje:
Igen ez igaz nincs elég önbizalmam a dildót is szégyellem de így névtelenül elmondom. Amúgy dolgozom jelenleg este aztan meglássuk milessz ,ő mind írja hogy alig várja hogy haza érjek és csinál vacsit,látom hogy megbánta hogy elmondta ezt nekem
2023. aug. 3. 16:54
 43/53 anonim ***** válasza:
100%

De az nem normális, ha meg kell bánni, hogy kimondom egy vágyamat!

Nyugodj meg és beszélgessetek egy nagyot az este!

Nyilván nektek nem swinger klubba kell mennetek, de merj megnyílni előtte! Tudod milyen fantasztikus lehet egy együttlét, ami közben kimondjuk a vágyainkat? A dildó/vibrátor bármilyen szexuális segédeszköz arra való, hogy az élményt emelje, ahogy azt meg is tapasztaltátok. Nem kell sem álszentnek, sem prűdnek lenni. Magaddal szúrsz ki.

Na, fel a fejjel! Nincs itt semmi gond, csak ne kombinálj, kérlek!

2023. aug. 3. 17:06
 44/53 A kérdező kommentje:
koszonom szepen a bíztatást ,letámadom ma este :D
2023. aug. 3. 17:08
 45/53 anonim ***** válasza:
46%

41

Igaz hogy valóban nem próbáltam még a többest, és valószínűleg nem is fogom, de azt mondod nem arról szól hogy másra vágysz, hát én sose tudnék/tudtam volna olyannal lefeküdni, de még hozzáérni se akire nem vágytam. És most csak a vágyat mondom, mert volt akivel 10 perc alatt kialakult, de kialakult.

Egyszer lett volna lehetőségem hármasra 2 vadidegen pasival, akik igen jólnéztek ki, de sose láttam egyiket se előtte, és épp nem volt senkim. Ha nem csoporttal vagyok, valószínű belementem volna. De az így más.

Ha látnám ahogy a parom mást dug, belehalnék. De így azt se tudnám elviselni hogy engem dugjanak.

A játékszereket meg ne keverjük már össze egy masik emberrel, egy dildóval, vagy vibivel mindketten játszhatnak, abba semmi rossz nincs, az a valóban plusz.

Kérdező, beszéljétek ezt át, úgy tűnik nem lesz ebből gond, csak egy ötlet volt részéről, ami neked kizárt, te nem olyan vagy. Ez meg szerintem becsülendő.

De nem is értem hogy miért egy ilyen lánynak ajanlja ezt föl bárki is, nem pedig egy olyannak aki azt se tudja előtte hány pasival volt, annyira imadja a f.szt.

2023. aug. 3. 21:47
 46/53 anonim ***** válasza:
50%
Nemrég írta valaki hogy swinger klub utan lett terhes. Akik azt élvezik, arra izgulnak hogy mas telespricceli a nőjüket, azok azt is élvezik ha utána egy idegen gyerek hiszi őket élete végéig apjának?
2023. aug. 3. 21:49
 47/53 anonim ***** válasza:

45

Te így látod, én meg úgy. Nem kell azért a másikat kvázi lekrvázni, mert a felszínt sem kapargatod vele 🙃

A lényeg, hogy mindenki élje úgy az életét, ahogy neki az jó. Nem mondtam,hogy a kérdező vágjon bele,csupán megvilágítottam az ilyen kapcsolatokat.

2023. aug. 3. 23:21
 48/53 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok vevő ilyesmire .
2023. aug. 4. 06:00
 49/53 anonim ***** válasza:
81%
Kérdező én ugy látom te benne lennél egy 2f 1n felállásban, szerintem max 1 év és bele is fogsz menni azis lehet te dobod fel a témát! Mert izgatja a fantáziádat. De egyébként ez jó dolog egyszer élünk szóval azt úgy kell megélni hogy neked jó legyen.
2023. aug. 4. 08:45
 50/53 foregon ***** válasza:
100%
Persze hogy szeret, különben nem akarná hogy neked jó legyen. Ne legyél már ennyire prüd kirakat nő. Nem birtokolni akar hanem csak simán szeret. Ez egy sokkal magasabb szellemi szint. Tessék hozzá felnőni.
2023. aug. 4. 10:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!