Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek ez mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez mennyire normális? Lehet nem is szeret a párom?

Figyelt kérdés

7 éve vagyunk együtt a párommal nagyon jó kapcsolatunk van vagyis eddig a percig azt hittem .

Tegnap este felvetette nekem hogy nem akarnék mással szexelni fiúval vagy lánnyal ,mondom neki természetesen nem ,aztán ő elkezdte mondani hogy már régóta vágyik arra hogy én mással szexeljek és ő nézzen vagy 3man szexeljünk egy másik pasival hát azóta nem beszélek vele .

Mi történhetett?

2023. aug. 3. 09:03
1 2 3 4 5 6
 31/53 A kérdező kommentje:
Nem is tudom elkébzelni hogy lehet az hogy én mással vagyok lássa hogy jól esik és néz engem én fordított esetben kinyirnám a csajt :))
2023. aug. 3. 14:48
 32/53 anonim ***** válasza:
94%

Ez csak élvezet, nem szerelem...El kellene vonatkoztatni a kettőt. Ha látod, hogy jó a barátodnak és ő is látja hogy jó neked, akkor nem ez számít csak?

És legalább megtudod milyen más férfival is együtt lenni.

2023. aug. 3. 14:50
 33/53 anonim ***** válasza:
24%

Nem. Mert én arra vágyom, hogy a párom tegyen mindenhogy is boldoggá és ne egy harmadik ember.

Ha orálra vágyok tőle kapjam, ha BDSM-t akkor azt.

Abszoltúlt ne az tegye boldoggá, hogy más kúrogat.

2023. aug. 3. 14:57
 34/53 anonim ***** válasza:
100%
akkor sokan miért csinálják mégis?
2023. aug. 3. 14:59
 35/53 A kérdező kommentje:
Nem tudom de számomra nem fér bele egy kapcsolatban hogy mással legyünk .
2023. aug. 3. 15:15
 36/53 A kérdező kommentje:
Öszintén nem tudom miért akarja mert amúgy a szexuális eletünk nagyon jó mindent csináltam már vele de mással már nem tenném csak vele .
2023. aug. 3. 15:16
 37/53 anonim ***** válasza:
39%

Valószínűleg mert PÁRkapcsolatról beszélünk, ahol 2ember van csak.

Ha HAREMről beszélnénk akkor jöhetne több pasi, vagy nő.

De normálisabb kapcsolatban nincs se így, se úgy, sehogy 3.fél.

Akik meg csinálják. Egészségükre. De akkor sem tudják megmagyarázni, hogy az a normális.

2023. aug. 3. 15:22
 38/53 anonim ***** válasza:
4%

Egészséges érzelmeknél kizártnak tartom hogy ilyenre vágyna valaki. Ha valakinek ez jelenti a szeretetet hogy a parja massal kúrjon az szerintem akkor is beteg.

Vagy meg is érdemli ha utana a másik vele már nem is fogja élvezni, mert az unalmas, mert a másiknak jobb a farka, jobban nyal, jobban szop, szebb a melle, nagyobb vele a kémia stb.

Nálam a hármas mindenképp szakító ok, ha ilyenre vagyik hagyjon engem mast keresni, ő meg járjon swingerezni

2023. aug. 3. 15:22
 39/53 A kérdező kommentje:
Attól nem félek hogy más férfi érdekelne mert őt szeretem de mivan ha utána nem tudná feldolgozni hogy mással látott ...
2023. aug. 3. 15:24
 40/53 A kérdező kommentje:
Nálam is szakító ok volt talán most is az lenne de szeretem és 7 évet nem akarok eldobni :(
2023. aug. 3. 15:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!