Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek ez mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez mennyire normális? Lehet nem is szeret a párom?

Figyelt kérdés

7 éve vagyunk együtt a párommal nagyon jó kapcsolatunk van vagyis eddig a percig azt hittem .

Tegnap este felvetette nekem hogy nem akarnék mással szexelni fiúval vagy lánnyal ,mondom neki természetesen nem ,aztán ő elkezdte mondani hogy már régóta vágyik arra hogy én mással szexeljek és ő nézzen vagy 3man szexeljünk egy másik pasival hát azóta nem beszélek vele .

Mi történhetett?

2023. aug. 3. 09:03
1 2 3 4 5 6
 1/53 anonim ***** válasza:
100%
Vagy szimplán kíváncsi, hogy mással mit élhetnél meg.
2023. aug. 3. 09:04
 2/53 A kérdező kommentje:
azt is mondta hogy ő már volt 2 férfi és egy lány felállásban és elakar nagyon élveztetni engem vagy akarnak ,öszintén ezek után nem tudom ha vele tudok maradni
2023. aug. 3. 09:06
 3/53 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem abban nincs semmi gáz, ha ezt megkérdezte tőled. Gondolom mindig is volt egy ilyen vágya, de eddig nem merte felhozni. Ez csak egy kérdés volt a részéről, nem hiszem hogy bármi rosszat tett ezzel, az talán túlzás hogy azóta nem beszélsz vele. Ne kelts benne csak ezért bűntudatot, mert legközelebb nem fog merni megnyílni. Szerintem.
2023. aug. 3. 09:06
 4/53 anonim ***** válasza:
17%
Semennyire,és màr nem szeret abszolút én akit szeretek ahhoz màs nem érhet.
2023. aug. 3. 09:09
 5/53 anonim ***** válasza:
88%

Normális és szeret 🙂

Csak vannak vágyai. Pont ez, hogy elmondta neked, mutatja, hogy szeret. Mert veled akarja megélni és nem a hátad mögött. Nem jó hogy nem beszélsz vele és ignorálod. Miért nem hallgatod meg hogy mire vágyik? Nem kell, ha nem akarod de kiábrándítóak ha a vágyai miatt büntetés némasággal, pont hogy eltávolodsz tőle.

Ha téged ez nem izgat, de van más, amit kipróbálnál, meséld el neki azt, és ha vevő rá akkor próbáljátok ki. Ebből látja hogy a hármas sok, de érte hajlandó vagy új izgalmakat bevinni a szexben. Valószínűleg kicsit egyhangú, de nem baj, ez 7 éves kapcsolatban előfordul. Nem jelenti hogy rossz csak vágyik egy kis újdonsága. Tök jó h hozzád fordult ezzel, menj és foglalkozz a pasiddal, ne büntesd tovább. 😏😉😉

2023. aug. 3. 09:09
 6/53 anonim ***** válasza:
100%
Neked a férjem való, nekem meg a pasid 😂
2023. aug. 3. 09:11
 7/53 A kérdező kommentje:
A helyzet az hogy legbelül engem is mindig izgatott hogy 2 fiúval legyek egyszerre vagy kiprobáljam lánnyal de ezeket szingliként éreztem most el sem tudnám kébzelni milyen lehet mással csak vele . Örülök neki hogy nem ő és 2 lányra gondolt :))
2023. aug. 3. 09:13
 8/53 anonim ***** válasza:
53%
Nekem is full kiábrándító volt, mikor ilyennel jött a barátom. Megértelek.
2023. aug. 3. 09:13
 9/53 anonim ***** válasza:
84%

Ő bízott benned, eléd tárta a vágyait és te ezt úgy köszönöd meg, hogy nem beszélsz vele? Ha nem is fér bele az értékrendedbe, nem az a megoldás, hogy ignorálod.

Négyes. Amiről te írsz az nem szeretet, hanem önzés.

Az hogy ő a te "örömödet", testi/fizikai kielégülésedet akarja a legmagasabb fokra emelni, az pont arról szól, hogy nagyon is szeret. Ezt az ember általában csak egy nagyon erős, stabil párkapcsolatban meri felvetni.

Beszélgessetek. Egy jó kapcsolat alappillére, hogy MINDENRŐL tudni kell beszélni.

2023. aug. 3. 09:16
 10/53 anonim ***** válasza:
100%

Ó hát van itt kíváncsiság 😁😁

Na menj és bekülj ki, és beszélj vele erről is h régen volt ilyen gondolat de most csak vele akarod már. Az őszinteség a legfontosabb. Mit nem adnék ha a férjemmel lehetne az ábrándokról beszélni. Tudom h nem akarna többest, vele én sem. De annyira izgató a szerelmeddel a vagyakról beszélni. Az exemmel szexcseteltünk, még fősulin. Vad dolgokat írtunk le, és ettől volt jó, de nem valositottuk meg mind, de jó volt beszélni róla

2023. aug. 3. 09:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!