Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez mennyire normális? Lehet nem is szeret a párom?
7 éve vagyunk együtt a párommal nagyon jó kapcsolatunk van vagyis eddig a percig azt hittem .
Tegnap este felvetette nekem hogy nem akarnék mással szexelni fiúval vagy lánnyal ,mondom neki természetesen nem ,aztán ő elkezdte mondani hogy már régóta vágyik arra hogy én mással szexeljek és ő nézzen vagy 3man szexeljünk egy másik pasival hát azóta nem beszélek vele .
Mi történhetett?
Kimentem hozzá a másik szobába és mondtam neki hogy nagyon szeretem és nem akarok mást csak őt erre kébzeljétek elkezdett sírni 🤗 hogy ő is szeret és erre azt mondta hogy neki sem a kedvence lett volna ha mással lát csak szerette volna ha mégjobban esik nekem mert egyszer mikor épp csináltam neki kutya pózban voltam és magamnak hátulról dildóval csináltam és úgy elélveztem hogy spricceltem és ez megmaradott neki de azt mondta hogy ő is szeret engem és maradunk a dildónál .
úristen ezt most szêgyellem hogy leírtam :(
Vágjad ki az ilyen hülyét.
Nem szeret téged csak és kizárólag szex tárgy vagy neki.
Nekem is hányingerem, meg vilagösszeomlasom lenne ha a parom azt akrna hogy mas dugjon meg, azaz csak egy cafat hús lennék neki amit jó nézni ahogy mas is használ... Lehet nekem is lenne pár nap mire egyáltalán a közelébe tudnék menni.
Az viszont nagyon jó hogy ezt sikerült tisztáznotok, és ő se csak tárgynak tekint, csak félreértés volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!