Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Heteró srácok! Ha eléritek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Heteró srácok! Ha eléritek a szátokkal, ti szoktátok magatokat szopni? Meddig?

Figyelt kérdés
Fura kérdés, de lányként (20) érdekelne, hogy ez hogy van nálatok.

2023. aug. 2. 12:21
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Hármas vagyok, ahhoz hogy beleélvezzek nem igazán kell is tudni leszopnom magam.. De amúgy kérdésedre válaszolva, igen
2023. aug. 5. 00:08
 22/33 anonim ***** válasza:
100%
Mármint nem! Félre értettem.. :D Nem lenne sok, beleélveznék, csináltam már
2023. aug. 5. 00:09
 23/33 anonim ***** válasza:
100%

Én 20 éves koromban be tudtam kapni az egész makkomat. 30 évesen már csak a nyelvem hegyével értem el a makkot. 40 évesen már sehogy nem érem el, mert pocakom is lett. Viszont bárki bele tud élvezni a saját szájába ha gyertya pózba helyezkedik vagy felhúzza a lábait a fejéhez. Érdekes élmény a szájba élvezés mert amikor orgazmus van akkor nem egyből jön a sperma hanem később.

180 cm, 75 kg vékony testalkatú vagyok.

2023. aug. 5. 15:01
 24/33 anonim ***** válasza:
100%
Elérem a számmal és szoktam magamnak csinálni. 14 éves korom óta. Elég vékony hajlékony vagyok. Évek óta nyújtó edzésre is járok rendszeresen, azóta még jobban megy. A felét be tudom kapni, ha segít valaki valaki a 3/4ét. 30F
2023. aug. 5. 15:40
 25/33 anonim ***** válasza:
0%
Tényleg ennyi beteg ember van, vagy csak itt van a gyülekező?
2023. aug. 6. 08:55
 26/33 anonim ***** válasza:
18%
Üdv a klubban! :D
2023. aug. 6. 09:00
 27/33 anonim ***** válasza:
100%
24# Ki szokott segíteni benne és hogyan?
2023. aug. 6. 09:41
 28/33 anonim ***** válasza:
100%
24# vagyok. Az edzésen összebarákoztam egy lánnyal. Ott is gyakran segítettünk egymásnak. Van az a pont mikor saját erőből már nem tudok jobban hajolni, de ha segítenek kicsit nyomnak a gerinc még bír valamennyit. Ő jegyezte meg egyszer hogy milyen jól megy az előre összehajlás. Már le is tudnád magad szopni. Én csak vigyorogtam és nem mondtam semmit. Egyre kíváncsibb lett. Csináltunk egy otthoni páros edzést is.
2023. aug. 7. 10:43
 29/33 anonim ***** válasza:
32%
#28 Vagy egy sráccal összebarátkoztál és ővele szopjátok egymást... Csak így jobban hangzik, hogy lány 🤣
2023. aug. 7. 13:06
 30/33 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem is szexuális kérdés!

Erre hozták létre a fiúknak és a lányoknak a balett iskolákat. Alapkövetelmény, hogy a tanulók a nyakukba tudják venni a lábukat, egészen a csípőig. (lehet ruha nélkül gyakorolni otthon)

2023. aug. 7. 20:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!