Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, van úgy, hogy szexuálisan vonz egy fiú, és arról fantáziáltok, milyen jó lenne a szátokkal kielégíteni?
Figyelt kérdés
Mert például ha nekem igazán bejön egy szép csaj, leginkább arra vágyom, hogy nyalhassam. 32F2016. dec. 30. 15:28
1/16 anonim válasza:
Nem. Arra szoktam, hogy ő elég ki engem. :D Biztos, mert egyke vagyok. ;)
3/16 anonim válasza:
Hát pont nem arról fantáziálok. :D
Akkor már inkább a kölcsönösség.
4/16 anonim válasza:
Igen, de csak ha nagyon jól néz ki.
22/L
5/16 anonim válasza:
Fantáziáltam már. :) De még is történt aztán... :)
6/16 anonim válasza:
Van egy férfi ismerősöm ,akit szívesen leápolnék,mindenféle viszonzás nélkül!!
7/16 anonim válasza:
Aki kényeztetésre szorulna lányok közül,esetleg összehozhatunk valamit ha a közelben lakunk.
27f
8/16 anonim válasza:
Akar viszonozva akar viszonzas nelkul kenyeztetnek nagyon szivesen lanyokat :d 21 eves pasi vagyok, irjatok ha gondoljatok..ha vagytok a kenyeztetesre, vagy szeretitek azokat a pasikat akiknek nagy ferfiassaga van :D
Ezt kutyafuttaban irtam, ugyhogy pontozzatok csak nyugodtan a helyesirasomat :dDd
9/16 anonim válasza:
Mi ez a sok nyomorék pasi aki itt hirdeti magát? Lusta troger banda senki nem kíváncsi arra hogy mit tudtok leírni hogy mennyire jók vagytok... Valszeg az életben egy kalap sz*r a teljesitènyetek ha már itt reklámozzátok magatokat... Fúj
10/16 anonim válasza:
9-es szerintem ugyanaz a gyoker irogatja ki ezeket a kerdeseket. Tulsagosan hasonlo a megfogalmazas. Aztan erre veri a csoffadt kis farkincajat, mert ertelmes not nem kap ra. 😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!