Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! El tμdjátok érni a farkatokat a szátokkal?
Figyelt kérdés
Ha igen, élveztetek már bele?2023. ápr. 18. 19:39
A kérdező szavazást indított:
Nem szeretném soha próbálni, nem érdekel
Soha nem próbáltam
Próbáltam de nem ment
Próbáltam, ment is de nem tetszett
Próbáltam, a számba is élveztem, de nem nyeltem le mert nem volt jó
Próbáltam, a számba is élveztem, lenyeltem és finom volt
Rendszeresen csinálom, nagyon szeretem
41 szavazat
2/20 anonim válasza:
Még huszonéves koromban rendszeresen szoptam magam. A makkomat be tudtam kapni többet nem. Nagyon élveztem a saját spermámat is. Amúgy nincs átlagnál nagyobb farkam, csak eléggé hajlékony voltam.
3/20 pankasanya válasza:
Sajnos nem érem el!Ha elérném minden nap csinálnám,az asszony dobnám,mert már haszontalan jószág lenne! 🤣😅
4/20 anonim válasza:
Ha elérnem nem kellene csaj. :))
5/20 anonim válasza:
Elérem, és le is tudom szopni magam. Régebben mélyebben is, de ma már csak a makkom tudom szopni. Rendszeresen, szinte naponta így masztizok, és mindig le is nyelem. :)
6/20 anonim válasza:
Már nem,de tiniként elértem és napi szinten csináltam is,bár nagyon kényelmetlen volt.
7/20 anonim válasza:
Igen eltudom érni de csak a makkom
Kiprobáltam és élveztem igy már a számba érdekes volt
8/20 anonim válasza:
Fiatal koromban sokszor leszoptam magamat, és le is nyeltem a spermámat. Az idő múlásával egyre nehezebb lett kivitelezni az önszopást, ma meg már egyáltalán nem tudom még a makkot se a számba venni.
9/20 anonim válasza:
néha szoktam .a makkom simán be tudom venni
10/20 anonim válasza:
Igen, majdnem minden nap szopom magam, és ilyenkor le is nyelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!