Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Skralex0 kérdése:
Dörzsölitek a farkatokat az ágyhoz?
Figyelt kérdés
2022. febr. 21. 00:53
2/11 anonim 

válasza:

Persze, meg a hokedlihez, kilincshez, szőnyeghez, faliórához is 😂 Elég sokféleképpen hokiztam fiatalkoromban, de ágyat egyszer sem dugtam meg.
3/11 anonim 

válasza:

Én csak így szoktam önkielégíteni
4/11 anonim 

válasza:

Én erre egy óriási plüss nyulat használok, még óvodás koromban kaptam, most van rajta egy szűk lyuk, és óvszerrel jól meg szoktam dugni. Sztem anno nem gondolták, hogy masra is, nem csak alváshoz fogom használni 😂😂
6/11 anonim 

válasza:

Régebben csak úgy tudtam elélvezni hason
7/11 anonim 

válasza:

Én próbáltam, de egyáltalán nem esik jól, nem értem a lányokat sem hogy tudják élvezni az ilyen masztit.
9/11 anonim 

válasza:

Kipróbáltam már, de nem nagyon jött be.
10/11 anonim 

válasza:

Kamaszkoromban évekig CSAK így maszturbáltam, de egyszer így, egyszer úgy: mikor a tenyeremet a farkam alá tettem, mikor meg nem, és csak az ágynak nyomtam. Aztán 16-18 körül áttértem a két ujjal lassan huzogatásra. A makkom sose volt különösebben érzékeny, máig se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!