Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heteró srácok! Ha eléritek a szátokkal, ti szoktátok magatokat szopni? Meddig?
Figyelt kérdés
Fura kérdés, de lányként (20) érdekelne, hogy ez hogy van nálatok.2023. aug. 2. 12:21
11/33 anonim válasza:
8as vagyok
Gyertya póz vagy ülve terpeszben felhuzott lábakkal előre hajolva
12/33 anonim válasza:
Egy barátom tudta,csinálta is magának gyakram L.
13/33 anonim válasza:
Szerintem normál testalkatú férfi nem tudja magát leszopni. Na persze nincs is rá általában szüksége. Ezek a mai ecsetfejű pálcika gyerekek már talán igen, és azoknak kell is mert nőt nem hiszem találnak.
14/33 anonim válasza:
11. Az nem egy kényelmes póz lehet.😁😁
15/33 anonim válasza:
13
Pálcika testtel is csak fiatal gerinccel megy. Ha már beállt, baszhatod.
A mai ecsetfejek (vagyis frizurák) pont olyanok, mint a 80-as évek fejei, szóval ezt hagyjuk.
Ma sokkal kevesebb a pálcika gyerek, mint 40 éve. Pont, hogy az izmosság a jellemző. Az önszopóknál is.
16/33 anonim válasza:
Ivarérett gyerekkorban, 21 éves korig a sovány fiúk meg tudják csinálni.
(Azt hiszem erre találták ki a tornaórákat az iskolában.)
17/33 anonim válasza:
Aki a saját f@szát szopja, az nem lehet hetero.
18/33 anonim válasza:
Még fiatal koromban sikerült elérnem magamnak. Eleinte csak éppen megérintettem a nyelvemmel, de kitartó gyakorlással már a makkom betudtam kapni és volt, hogy beleélveztem a számba. Először fura volt mikor elöntötte a szám az enyhén sós, meleg sperma, de egyben izgató is (különben nem csináltam volna). Ma már sajnos nem tudom elérni magamnak, de másé sosem vonzott. Ettől még, teljes mértékig hetero vagyok a Nőket szeretem.
19/33 anonim válasza:
17
Aki a saját f@szát veri, az nem lehet hetero.
20/33 A kérdező kommentje:
#17, miért ne lehetne? Ennyi eséllyel aki a saját farkához ér, az se hetero, mert farkakhoz nyúlkál. Nőjjél fel és tanuld meg elfogadni a saját tested.
2023. aug. 4. 10:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!