Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak,meddig bírjátok szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak,meddig bírjátok szex és önkielégítés nélkül?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Érdekelne mit gondoltok és mit gondoljak a férjemről..

Adott 10 éves házasság,egy másfél éves gyermek.

Terhesség előtt tökéletesen működő szexuális kapcsolat. Veszélyeztetett terhesként én oldottam meg a férjemet amikor igénye volt rá vagy csak úgy.

Jelenleg olyan ritka a szex.. hogy már nem tudom mit gondoljak..

Hiába próbálkozok,mondogatom.. utána megyek a fszobába..megoldom neki(néha.. hátha kedvet kap máshoz is),de sikertelen.. egyszerűen nincs igénye rám..

Jelenleg 1 hónapja feküdtünk le utoljára ami tartott 1 percig.. neki jó volt nekem.. inkább hagyjuk..

Beszélni nem lehet vele.. fáradt,hamarabb elalszik mint a gyerek.. hozzáteszem napközbe is szokott aludni a kisfiam így lenne mód rá.. de ő inkább az udvaron csinál valamit.

Már felajánlottam neki a nyílt házasságot is.. nyílván azért,mert ez így nekem sem jó,viszont válni nem szeretnék,magamat ráerőltetni szintén hülyeség hisz hiába..

Természetesen ezt elutasította.. megígérte több lesz.. neki lehet valakinék az lett.. nekem nem lett több.. csak egyre kevesebb..

Ő azt mondja nem oldja meg és nincs más neki.

De folyamat ennyi szex nélküli nap után már kételkedem van e ilyen?

Olyanok válasza érdekelne,akik hosszabb kapcsolatban vannak esetleg van gyerek.

(Még mielőtt jönnétek azzal,hogy biztos meghíztam.. stb.. ugyanolyan vagyok mint voltam terhesség előtt,annyi hogy a hasamon a bőr sajnos striás lett.. :/ ).

32éves vagyok a férjem 36.

Köszönöm,aki hozzá tud szólni érdemben.. :)

2023. júl. 24. 12:14
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
79%
Itt valami nem stimmel az biztos. Én 50 évesen két napnál tovább nem bírom. Nem is értem, hogy maradhattál még ebben a kapcsolatban ennyi ideig. Én kerek perec megmondanám neki, hogy itt márpedig ma esete szex lesz, ha itt van jó, ha nem akkor lesz más. És gondolkodjon el azon is, hogy mennyi tartásdíjat fog fizetni, mert én tutira elválnék egy ilyen embertől.
2023. júl. 24. 17:07
 32/40 anonim ***** válasza:
100%

Egy egészséges férfi max 1-2 napig.

De ez csak a dolog egyik része. Ha szeretem a párom és netán valamiért nem tudnám, vagy nem akarnám a szexet, de ő igen, akkor megoldanám neki máshogy. Például orális szex is létezik, ahhoz nem kell hogy felálljon a pasinak, meg az sem hogy kívánja, csupán annyi, hogy szeresse a párját és legyen fontos neki, hogy neki is jó legyen. Szóval ilyen esetben a minimum az, hogy legalább kinyalna, ha már be nem akarja tenni. Egyértelmű, hogy nem vagy fonos a számára, nem jelentesz neki már semmit, hiszen annyira önzővé vált, hogy a legkissebb gesztust sem hajlandó megtenni. Ez az ember nem szeret téged, lehet, hogy megjátsza néha, meg bekamuzza, de a tetteiben megmutatkozik az irántat érzett útálat. Nagyon sajnállak, de ezek után nem értem, hogy te miért szereted még, amikor így bánik veled. Ne rontsd el az egész életed, lépj minél hamarabb, bármennyire is fáj most, mert ez már jobb nem lesz, max leéled az éeleted egy hazugságban boldogtalanul, úgy hogy esélyt sem adsz magadnak a boldogságra.

2023. júl. 24. 17:21
 33/40 anonim ***** válasza:
50%

Úgy értettem a kérdező felvetésére, hogy számomra nem logikus, hogy masztira cserélte őt a párja. Ha lehet választani akkor én inkább nővel, mint egyedül.

De sajnos az is igaz, hogy nem mindig lehet választani... nem mindenki olyan szerencsés mint a kérdező párja, ott a nő aki akarja ő meg töketlen. Eh. felháborító."

ott a nő aki akarja, ő meg valamiért nem akarja a nőt. bármilyen felháborítónak találod, a férfiak sem szexgépek. majd megtudod.

ha a másik egyszerűen nem hoz lázba szexuálisan, abból már önmagában gondok lesznek. hát még ha hozzáveszem azokat a negatív érzéseket, amik ilyenkor a szex gondolata köré épülnek a fejedben. ilyenkor tényleg sokkal inkább magadhoz nyúlsz, mint hogy szex címén részt vegyél egy szánalmas színjátékban.

2023. júl. 24. 17:27
 34/40 anonim ***** válasza:

bár ezzel általánosságban maximálisan egyetértek:

"előbb-utóbb minden férfiból előjön a férfi, és rájön hogy a kedves személyiségbe nem tudja beledugni a farkát, azt inkább egy csinos csajba szeretné."

viszont ha a terhesség előtt jó volt a szexuális életetek és nem változott nagyot a külsőd, akkor biztos vagyok benne, hogy nem a külső dolgokkal van a probléma. ne hallgass azokra, akik itt elhízással meg egyebekkel jönnek.

2023. júl. 24. 17:34
 35/40 anonim ***** válasza:
100%

nekem úgy eleve furcsa, hogy őt ez nem zavarja? nem is az, hogy nincs szex, hisz ezzel ő a saját részéről jól elvan

hanem hogy van egy párkapcsolati probléma, ami az élete társát nagyon zavarja, és hosszabb távon esélyesen rá fog menni a házasság? én hasonló helyzetben (igaz, gyerek nélkül) nekiültem és alaposan végiggondoltam a különféle okokat, hogy vajon mi állhat amögött, hogy ritkán kívánom a párommal való szexet és hogyan lehet rajta változtatni.

2023. júl. 24. 17:36
 36/40 anonim ***** válasza:
100%

5 nap után muszáj kivernem

20/f

2023. júl. 24. 18:32
 37/40 anonim ***** válasza:
100%

4-5 nap maximum.

Lehetetlen hogy ne csinálja.Ráadásul fel is ajánlod magad,szégyelheti magát.

2023. júl. 24. 20:27
 38/40 anonim ***** válasza:
Én max 2-3 napig bírom ha muszály.
2023. szept. 4. 22:46
 39/40 anonim ***** válasza:

Terhesség előtt tökéletesen működött, most meg 1 perces?

Terhesség előtt rendesen megdugott?

Elélveztél a dugástól vagy a csiklódon okozott orgazmust?

2023. szept. 5. 15:24
 40/40 anonim ***** válasza:
Igen ezt fontos tudni ;)
2023. szept. 5. 15:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!