Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak,meddig bírjátok szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak,meddig bírjátok szex és önkielégítés nélkül?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Érdekelne mit gondoltok és mit gondoljak a férjemről..

Adott 10 éves házasság,egy másfél éves gyermek.

Terhesség előtt tökéletesen működő szexuális kapcsolat. Veszélyeztetett terhesként én oldottam meg a férjemet amikor igénye volt rá vagy csak úgy.

Jelenleg olyan ritka a szex.. hogy már nem tudom mit gondoljak..

Hiába próbálkozok,mondogatom.. utána megyek a fszobába..megoldom neki(néha.. hátha kedvet kap máshoz is),de sikertelen.. egyszerűen nincs igénye rám..

Jelenleg 1 hónapja feküdtünk le utoljára ami tartott 1 percig.. neki jó volt nekem.. inkább hagyjuk..

Beszélni nem lehet vele.. fáradt,hamarabb elalszik mint a gyerek.. hozzáteszem napközbe is szokott aludni a kisfiam így lenne mód rá.. de ő inkább az udvaron csinál valamit.

Már felajánlottam neki a nyílt házasságot is.. nyílván azért,mert ez így nekem sem jó,viszont válni nem szeretnék,magamat ráerőltetni szintén hülyeség hisz hiába..

Természetesen ezt elutasította.. megígérte több lesz.. neki lehet valakinék az lett.. nekem nem lett több.. csak egyre kevesebb..

Ő azt mondja nem oldja meg és nincs más neki.

De folyamat ennyi szex nélküli nap után már kételkedem van e ilyen?

Olyanok válasza érdekelne,akik hosszabb kapcsolatban vannak esetleg van gyerek.

(Még mielőtt jönnétek azzal,hogy biztos meghíztam.. stb.. ugyanolyan vagyok mint voltam terhesség előtt,annyi hogy a hasamon a bőr sajnos striás lett.. :/ ).

32éves vagyok a férjem 36.

Köszönöm,aki hozzá tud szólni érdemben.. :)

2023. júl. 24. 12:14
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
100%
Adj neki ultimátumot. Vagy megváltozik, vagy nyitott kapcsolat. Akkor is, ha nem tetszik neki.
2023. júl. 24. 12:59
 12/40 menta34 ***** válasza:
100%

A max eddig az 5 nap. Ez amikor koronás voltam :D

De én 47 vagyok már...

Oké lehet olyan akinek kevesebb kell ... legyen egy hét esetleg 2.

Aki többet mond az vagy beteg vagy kamuzik :D

Én amúgy nem tudok olyat elképzelni, hogy tartósan ne kéne a normális párom és inkább a masztit választom. Napirendjét mennyire látod át? nincs szeretője?

2023. júl. 24. 13:08
 13/40 anonim ***** válasza:
100%
4-5 nap nagyon max. De a recsi csak olaj a tűzre. Muszáj dugnom.
2023. júl. 24. 13:14
 14/40 A kérdező kommentje:
Azt feldobtam már neki.. nem történt változás. De hogy őszinte legyek én meg vele szeretnék lenni csak. Ezért is mondtam neki anno igen-t. Csak már nagyon rossz így és főleg ez a bizonytalanság,hogy mi történt mi a gond,miért változott meg ennyire az intimitás részéről. És csak a kifogások amikkel tele van már a padlás. Félremehetnék simán nyílván és biztos sokan meg is tennék,de azért az nem könnyű lépés,főleg ha az ember arra a bizonyos személyre vágyik és a gyereke apjára. Nehéz..
2023. júl. 24. 13:15
 15/40 anonim válasza:
64%
Amikor egy nő gyereket szül, gyakran az apának ő megszűnik nő lenni. Onnantól kezdve anya lesz. A szexuális érdeklődés konkrétan megszűnik irányába. (Különösen igaz ez apás szülésekn esetén.)
2023. júl. 24. 13:17
 16/40 anonim ***** válasza:
100%
Kérdés, hogy meddig bírod. Ez láthatólag nem fog jó irányban változni.
2023. júl. 24. 13:17
 17/40 anonim ***** válasza:
63%

#12 "nem tudok olyat elképzelni, hogy tartósan ne kéne a normális párom és inkább a masztit választom..."

Pedig most itt az ideje: "De én 47 vagyok már..." Ilyenkor kezdődött nálam az impotencia. Aztán 50+ x évesen elutasított az asszony a klimaxos beszűkülése miatt. Most újra kezdenénk, de olyan az egész, mintha egy halottat élesztgetnénk. Erőltetnénk azt, ami már nem megy.Ennél már az is jobb, ha magamnak verem ki. Vajon meddig lesz ez így?

2023. júl. 24. 13:21
 18/40 A kérdező kommentje:

Kedves Menta!

Köszönöm válaszod.

Én úgy gondolom szeretője nincs. Nem tudom elképzelni.

Telefonon bármikor elérem,a telefonját nem rejtegeti,volt mikor véletlen az enyémet vitte magával dolgozni és az övé maradt itthon. Nem volt idegbajos miatta. :) (Egyforma telefonunk van)

Az hogy esetleg megállna valahol,mert soför nem tudom. Azért ahhoz már gusztus kellene.. azt megint csak nem nézem ki belőle,pláne hogy pénzt adjon ki érte.

Én inkább azt hogy magának oldja meg. De lényegébe annál már az is jobb lenne ha szeretője lenne,mert akkor oké megunt másra vágyik.. lezárja az ember.. valahogy nekem az érthetőbb,minthogy ennyi időssen állandó jelleggel kézimunka.. miközben itt vagyok és vevő is lennék bármire,ha megbeszélné velem.

2023. júl. 24. 13:28
 19/40 menta34 ***** válasza:
84%

Úgy értettem a kérdező felvetésére, hogy számomra nem logikus, hogy masztira cserélte őt a párja. Ha lehet választani akkor én inkább nővel, mint egyedül.

De sajnos az is igaz, hogy nem mindig lehet választani... nem mindenki olyan szerencsés mint a kérdező párja, ott a nő aki akarja ő meg töketlen. Eh. felháborító.

2023. júl. 24. 13:32
 20/40 anonim ***** válasza:
67%
Hány kiló vagy?
2023. júl. 24. 13:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!