Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyukák, apukák láttátok már a fiatokat önkielégítés közben? Ha igen, hogy reagáltátok le?
Figyelt kérdés
2023. júl. 17. 20:38
4/16 anonim válasza:
Reakció: fiam legközelebb zárd be az ajtót ha itthon vagyunk. Eddig is tudtuk hogy csinálja a gyerek (szerencsére, legalább jelzi hogy egészséges).
6/16 anonim válasza:
5-ös : kb 10 éves korom óta tudatosan önkielégítek és nem ragadtam le ennél.
7/16 anonim válasza:
Láttam, és nagyon megbüntettem, mivel nálunk tilos az ilyesmi.
8/16 anonim válasza:
7_ Remélem troll vagy, különben hogy olvasgatnál ebben a kategóriában ha tilos nálatok a szex...
9/16 anonim válasza:
Nem a szex tilos, hanem az önkielégítés.
A férjemmel rendszeresen összebújunk. De a gyerekeket távol akarjuk tartani mindenféle szexuális élvezettől addig, amíg nem lesznek elég érettek házasságra.
Ezt nagyon szigorúan vesszük.
Nem követjük a liberális világ erkölcstelenségét.
10/16 anonim válasza:
9.: Milyen igazad van, maradjon gyerek tudatlan még a saját testét illetően is. Nyomorultak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!