Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyukák, apukák láttátok már a fiatokat önkielégítés közben? Ha igen, hogy reagáltátok le?
Akkor lesz nyomorult, ha nem nevelik őket a szülők.
Ld. Whisperton és a hozzá hasonló ficsúrok.
11.: Aztán meg idejön az a gyerek és itt kérdez majd 24 évesen, hogy pl.: "szerintetek miért nem élvezett el a csajom? Miért panaszkodik? Há' 2 percig betettem neki nekem jó volt, vége is lett. Akkor neki miér' nem??"
Na ezért... megkockáztatom, hogy te is pont olyan nyomorult vagy mint az előtted szóló szülő, akinél tilos egy természetes dolog.
Kit érdekel?
Nekünk nőknek az a dolgunk, hogy szüljünk, háztartást vezessünk, gyereket neveljünk, és a férjünknek engedelmeskedjünk.
Nem az, hogy élvezkedjünk.
#9.
Kommenteden nem tudom, sírjak-e vagy nevessek.
Egy biztos: SAJNÁLOM A GYEREKEITEKET!
#12. Vadászkutya legyek, ha nem TROLL VAGY! Sorsodat teljes mértékben megérdemled.
A gyerekeim, értelmes, erős és önuralomra képes emberek lesznek.
Meg fognak edződni, mire felnőnek. Kèpesek lesznek helytállni az élet kihívásaival szemben.
Nem úgy mint a libsi gyerekek, akik azt se tudják, milyen neműek akarjanak lenni.
Az önkielégítés tiltásának és az önmegtartóztatásnak csak jó következménye van.
#15.
"O sancta simplicitas!"
Sőt! O maledictus stupiditas!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!