Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak,meddig bírjátok szex és önkielégítés nélkül?
Sziasztok!
Érdekelne mit gondoltok és mit gondoljak a férjemről..
Adott 10 éves házasság,egy másfél éves gyermek.
Terhesség előtt tökéletesen működő szexuális kapcsolat. Veszélyeztetett terhesként én oldottam meg a férjemet amikor igénye volt rá vagy csak úgy.
Jelenleg olyan ritka a szex.. hogy már nem tudom mit gondoljak..
Hiába próbálkozok,mondogatom.. utána megyek a fszobába..megoldom neki(néha.. hátha kedvet kap máshoz is),de sikertelen.. egyszerűen nincs igénye rám..
Jelenleg 1 hónapja feküdtünk le utoljára ami tartott 1 percig.. neki jó volt nekem.. inkább hagyjuk..
Beszélni nem lehet vele.. fáradt,hamarabb elalszik mint a gyerek.. hozzáteszem napközbe is szokott aludni a kisfiam így lenne mód rá.. de ő inkább az udvaron csinál valamit.
Már felajánlottam neki a nyílt házasságot is.. nyílván azért,mert ez így nekem sem jó,viszont válni nem szeretnék,magamat ráerőltetni szintén hülyeség hisz hiába..
Természetesen ezt elutasította.. megígérte több lesz.. neki lehet valakinék az lett.. nekem nem lett több.. csak egyre kevesebb..
Ő azt mondja nem oldja meg és nincs más neki.
De folyamat ennyi szex nélküli nap után már kételkedem van e ilyen?
Olyanok válasza érdekelne,akik hosszabb kapcsolatban vannak esetleg van gyerek.
(Még mielőtt jönnétek azzal,hogy biztos meghíztam.. stb.. ugyanolyan vagyok mint voltam terhesség előtt,annyi hogy a hasamon a bőr sajnos striás lett.. :/ ).
32éves vagyok a férjem 36.
Köszönöm,aki hozzá tud szólni érdemben.. :)
1-es,lényegében akkor nem is bírnád tovább?
Akkor szerinted elképzelhetetlen amit állít?
Ha a párod megoldaná neked vagy lenne szex akkor gondolom nem azt az opciót választanád?
Most regisztráltam erre,nem enged írni csak x idő után.. jó ratyi.. -.-
De lényegébe ettől függetlenül a pároddal is vagy. Szóval nem megy annak rovására.
Hát nálunk ha megoldja sajnos arra megy. És ez baj.. legalábbis nekem.. :(
Borzalmasan csalódott vagyok.. :(
24 vagyok
3. napon már kell
ennél többet már nem bírok
akkor már bármilyen szexuális dologra feláll
7-es,nem hinném,neki mindig tartós kapcsolatai voltak előttem nem is sok csak 2. És nem ő hagyta el őket,hanem ők csalták meg.
Meg 4 évig küzdöttünk,hogy legyen gyerekünk apa problémák miatt. Végül lombikkal sikerült. Azért úgy gondolom amit végigcsináltunk.. elég durva lenne,hogy most egyszerűen megunna.. meg lényegében nincs is mit megunnia mert már több,mint 2 éve 2-3-4 hetente van valami 1 perces dolog.
Nem tudom.. de most már minden megfordul a fejembe.. csak okosság nem,hogy mit tehetnék.. Néha jó lenne férfi szemmel látni a dolgokat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!